Visar alla 10 resultat

Glassformar

Här hittar du allt du kan tänka dig för tillverkning av glass. Vare sig du ska tillverka glass med dina barn och din familj, eller ordna en presentglass för din bästa väninna. Om du gillar färg, så passa på att hitta dina favoritfärger för glassformar och är det istället enkelhet, så kan du hitta genomskinliga alternativt enkelfärgade formar.

Valet av material har också betydelse, och du kan hitta både silikon och BPA-fria plastformar. Silikon gör det enklare att hantera glassen. För en kärleksfull kväll kan du även hitta hjärtformar, och olika mönster. Dessa kan dock variera efter säsong och utbud.


Glassform efter utrymme i frysen

Med rätt verktyg är det alltid enklare att nå de resultat som du önskar. Hos oss hittar du glassformar i olika storlekar och därför finns det alltid något för dig oavsett du har en liten eller stor frys. Till den lilla frysen kan exempelvis våra 2-pack glassformar med pinne vara ett alternativ. Om du har mer utrymme kan du dessutom välja våra större glassformar med plats för många glassar och pinnar.

Glassformar med eller utan pinne

I vår online shop hittar du ett brett sortiment av glassformar för att göra din egen glass hemma. Våra praktiska silikonformar är enkla att använda och du hittar dem i olika färger och utföranden. Hos oss hittar du varianter med plats för upp till åtta små glassar, men också formar som ger dig tre olika glasstyper. Dessutom kan du köpa barnens favorit, nämligen våra populära formar med lock i stället för pinnar.

Något för alla tillfällen

När du gör isglass på våren kan det vara roligt med genomskinliga glassformar. Eftersom du kan se all fruktsaft, nötter och annat gott som du dekorerar med. Till sommaren passar det även med varmare pastellfärger. Är det dags för fest kan det liva upp med starka färger, eller flerfärgade glassformar. Ta en titt i vårt utbud, vi har rätt form till alla tillfällen.

Om du vill göra det avancerat, och redan vet vilken glass du ska tillverka, kan det vara ett bra tillfälle att matcha färger. Stort lycka till med din glasstillverkning!

Vi finns här om du skulle ha några frågor över vårt utbud.