Visar 1–20 av 45 resultat

Fake tatueringar och gnuggisar

Välj och vraka mellan massor av fake gnuggis tatueringar och tillfälliga tatueringar med fri frakt!


Gnuggisar ochh fake tatueringar

Tillfälliga tatueringar kallas många olika saker, exempelvis gnuggisar, låtsastatueringar, temporära tatueringar, fake tattoos, gnugg tatueringar eller barntatueringar. Alla dessa namn betyder dock samma sak, fake tatueringar som håller länge, men inte för evigt!

En temporär tatuering är ett roligt sätt att testa hur det skulle se ut med en tatuering du funderat på. Du kan ha en fake tatuering för att sticka ut under en fest, ett event eller en musikfestival, eller varför inte för att klä ut dig på fest.

Vi har massor av olika tatueringar som passar för kropp och ansikte. Varför inte se ut som Post Malone för en dag? Eller prova att ha en sleeve för att se ut som en rocker! Vi har fake tatueringar för både sleeve och ansikte.

Prova på med en tillfällig tatuering

Det är kul för både vuxna och barn att prova på att bära en tatuering. Välj mellan textmotiv eller figurer så som blommor och tecken. De flesta av våra tatueringar kan du själv välja vart på kroppen du vill placera. Fake tatueringar är perfekta för fest och maskerad, eller när du vill se extra cool ut för några foton!

Exempel på fake tatueringar med text på män och kvinnor från Megabilligt.se

Fake tatueringar som håller länge, men inte för alltid

Det kan vara läskigt att ta ett beslut som kommer att vara livet ut, men det slipper du om du köper dina tatueringar hos oss. Våra tillfälliga tatueringar tar du enkelt bort när du själv vill när du tröttnat på dem, eller när du vill byta motiv!

Det funkar perfekt att vänja in sig på tanken att ha en riktig tatuering med dessa temporära tatueringar innan man beslutar sig för att verkligen gå till tatueraren.

Fake sleeve tatueringar

En sleeve eller armtatuering som täcker hela eller stora delar av armen är bland de mest populära typerna av tatueringar idag. Dock kan de vara både dyra och ta lång tid att göra. Det är även ett stort beslut att ta att färga hela sin arm. Oroa dig inte, med en temporär sleeve tatuering kan du prova innan du bestämmer dig. Kanske släcker du din tatueringstörst direkt och slipper ångra dig längre fram!

Fake ansiktstatueringar

Den läskigaste tatueringen som absolut sticker ut mest i mängden är ansiktstatueringen. Även om dessa har blivit mer och mer populära bland yngre med åren så är det ett beslut många inte vågar ta, även om de vill prova på hur det skulle se ut. Det är ett stort beslut att ta, så vi förstår att du kanske vill börja med att rita en tatuering eller prova någon av våra mindre tatueringar för detta ändamål!

Exempel på fake sleeve tatueringar på män och kvinnor från Megabilligt.se