Visar alla 5 resultat

Necessärer

Oavsett om du åker på resa eller behöver ta med dig dina hygienartiklar är det bra att ha med smarta necessärer som du kan placera dina saker i. Det ska förstås vara både snyggt och praktiskt att förvara dina hygienartiklar. I det här breda sortimentet hittar du prisvärda necessärer i många olika färger, mönster, storlekar och material.

3-pack Genomskinlig Necessär
On Sale
Sale!
%
Off
48
Save 120kr
120kr
48%
120
kr
3-pack Genomskinlig Necessär
Rymlig Upphängningsbar Necessär Resenecessär Perfekt För Resan
On Sale
Sale!
%
Off
32
Save 70kr
70kr
32%
70
kr
Upphängningsbar Necessär Med Krok - Resenecessär Perfekt För Resan
Upphängningsbar Necessär - Resenecessär Svart
On Sale
Sale!
%
Off
32
Save 70kr
70kr
32%
70
kr
Upphängningsbar Necessär Med Krok - Resenecessär Perfekt För Resan
Brun Rymlig Necessär I Vegansk Nylon Resenecessär För Resan
On Sale
Sale!
%
Off
34
Save 50kr
50kr
34%
50
kr
Brun Rymlig Necessär I Vegansk Nylon Resenecessär För Resan

Hitta din favoritnecessär redan idag

Det finns många olika billiga necessärer och du kommer garanterat att hitta något som passar på resan eller i ditt badrum. Du hittar både necessärer som är extra rymliga och sådana som är i mer robust design. Dessutom kan du välja modeller som har många fack.

Vi har både mönstrade och enfärgade varianter. Så ta chansen och fynda utmärkta necessärer som passar dina behov oavsett om du ska resa eller behöver något att ha till vardags.

Köp prisvärda necessärer

Om du vill ha en billig transparent necessär som dessutom gjord av vegansk nylon kan du fynda det här. Läderskinn eller fuskormskinnsmönster är andra varianter. Genomskinliga necessärer finns även i flerpack och är perfekt för dig som tycker om att se dina hygienartiklar och ha koll.

Samtliga är väldigt rymliga och har utrymme för många olika hygienartiklar. Du får plats med allt från hudvård, tandborstar och tandkräm till flera mellanstora förpackningar med hårspray eller smink. Vill du ha en liten necessär för sminket du har med dig till jobbet, kan du istället välja en i ett mindre format som lätt får plats i handväskan.

Fynda upphängningsbara necessärer

Om du har saknat möjligheten att hänga upp dina necessärer behöver du inte leta längre. Oavsett om du befinner dig i ett litet hotell med små ytor eller bara vill organisera saker i ditt badrum i hemmet, kan en upphängningsbar necessär vara praktisk. Du får en rymlig necessär som får plats med nästan vad som helst. Dess fack är tillräckligt stora för att få plats med allt från smink, salvor till schampo och krämer.

Den går att hänga upp på en krok eller dörr eftersom den är upphängningsbar. Du kan alltså utnyttja väggarna till förvaring istället, vilket är väldigt smidigt om du inte har så gott om avlastningsytor.