Endast ett sökresultat

Överfallslarm

Ett överfallsalarm är ett litet alarm som du enkelt får plats med i väskan eller om du känner dig orolig lätt gömmer i handen på promenaden. Alarmet är extra viktigt för dig som ofta måste röra dig ute ensam kvällstid och på natten det kan till exempel vara nattskift på ditt jobb eller du är på vägen hem.

Överfallslarm Tjutlarm Högljutt Larm 90db Rosa
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 10kr
10kr
14%
10
kr
Överfallslarm Tjutlarm Högljutt Larm 90db Rosa

Enkel användning

Överfallslarm är enkla att använda. De flesta fungerar med hjälp av en liten sprint som du ska rycka ut, precis som i den här modellen. Smidigheten i just den här designen gör den enkel att ha med sig på joggingturen och passar i alla fickor. Den är dessutom snygg och diskret i sin utformning för att inte väcka för mycket uppmärksamhet men har ändå ett trendande färgval.

Ljudet avskräcker

Ett överfallslarm ger ifrån sig ett starkt och högt ljud när det aktiveras. Det höga tjutet på 90 dB kan andra höra på långt avstånd. Syftet är att avskräcka den som utgör hotet. Det starka ljudet uppmärksammar även omgivningen på att en hotfull situation har uppstått. Personer som finns i närheten har möjligheten att hjälpa till genom att exempelvis komma till undsättning eller larma polis.

Ökar din säkerhet

Ett överfallslarm ökar din säkerhet. Genom att komplettera ditt riskmedvetande och mentala förberedelse med ett överfallslarm ökar du även säkerheten i din omgivande miljö. Ett överfallslarm i sig är inte en komplett lösning även om den är enkel. Undvik mörka gator och gångvägar med dålig belysning när du är ute själv på kvällspromenad.

Skydd i utsatt miljö

Idag väljer många företag att använda sig av överfallslarm och ge det till sin personal för att öka säkerheten för de som ofta arbetar själva eller i utsatta miljöer. Driver du ett företag där din personal ofta rör sig i utsatta områden? Se över säkerheten och köp in det här smidiga modellen av överfallslarm så att de kan känna sig trygga i sitt arbete.

Viktigast av allt

Din trygghet är det som är viktigast av allt. Du ska kunna känna dig trygg att ta den där joggingturen på kvällen eller promenaden hem efter kvällspasset på jobbet. En av de viktigaste egenskaperna hos ett överfallslarm är att du ska kunna känna dig trygg så välj med omsorg.