Visar alla 8 resultat

Galaxy S22 Skal

Galaxy S22 skal är det perfekta sättet att hålla din telefon säker och se bra ut. Mobilskalet skyddar effektivt din telefon från repor och stötar, medan den snygga designen ger din telefon ett unikt utseende.


Samsung Galaxy S22 är en telefon som designades för att ge en fantastisk upplevelse. Från det ögonblick du tar upp den kommer du att uppskatta dess eleganta design och enastående prestanda. Galaxy S22 är packad med funktioner som kommer att göra ditt liv enklare, inklusive en kraftfull processor, stor skärm och långvarigt batteri. Du kommer också att älska dess mångsidiga kamera som tar fantastiska foton och videor.

Om du letar efter ett skal som kommer att få din Galaxy S22 att sticka ut, då är det här det här för dig! Men det handlar inte bara om utseende – våra skal och fodral är också mycket skyddande, så din telefon kommer att vara väl skyddad mot repor och stötar. Våra Galaxy S22-fodral är det perfekta sättet att skydda din telefon från repor och andra skador. De är gjord av högkvalitativa material och har en snygg design som kommer att se bra ut i alla väder. Dessutom är de enkla att sätta på och ta av, så att du kan byta när du vill.

Våra plånboksfodral är även de perfekta för Galaxy S22! Telefonen snäpper säkert på plats och plånboksfodralet har platser för kreditkort, kontanter och körkort. Du behöver aldrig mer bära en separat plånbok! Samsung Galaxy S22-fodralet är det perfekta sättet att hålla din telefon säker och skyddad. Skalet är tillverkat av slitstark PU-läder och har ett inre lager av silikon som hjälper till att skydda din telefon från repor och stötar.