Endast ett sökresultat

S22 linsskydd

Skydda din S22 kamera från repor och fall med våra hållbara och pålitliga kameraskydd. Med detta skydd på din kamera kan du vara säker på att den kommer att hålla sig i toppskick under lång tid.


Samsung Galaxy S22-kameran är nästa steg inom digital fotografering. Med sin 22 megapixelupplösning och 4x optiska zoom producerar S22-kameran fantastiska bilder som kan skrivas ut i affischstorlek eller delas online med vänner och familj. Kamerans avancerade autofokussystem ser till att varje bild blir knivskarp, medan den inbyggda bildstabiliseringen ser till att även handhållna bilder blir snygga.

Galaxy S22-linsskyddet är ett måste för alla fotoentusiaster! Detta kameraskyddstillbehör är tillverkat av material av högsta kvalitet och har en enkel design som gör det lätt att använda. Den fästs enkelt på din kameralins och hjälper till att skydda den från repor, damm och annat skräp.

Samsung Galaxy S22 kameralinsskydd är det perfekta sättet att skydda din kameralins. Skyddet är tillverkat av slitstarka och flexibela material som håller din lins säker från repor och andra skador. De är lätta att både installera och ta bort, och kommer inte att påverka kamerans funktionalitet. Skyddet sitter tätt över linsen och det är tillverkat av härdat glas eller slitstark plast som tål slitage. Skydden är såklart också genomskinligt, så du kan fortfarande ta opåverkade bilder med det på plats.