Visar alla 9 resultat

Galaxy S22 Plus Skal – Skydda din telefon med stil

Galaxy S22 Plus skal är en viktig produktkategori för att skydda din telefon mot repor, stötar och smuts. Dessa skal finns i olika material, färger och designer för att matcha din stil och ge ett personligt utseende åt din Galaxy S22 Plus. Med rätt skal kan du förlänga telefonens livslängd och behålla dess skick och värde.


Billiga Galaxy S22 Plus skal

Samsung Galaxy S22 Plus är telefonen du har väntat på. Med en 6,4 tums Quad HD+ Super AMOLED-skärm är den här telefonen perfekt för att titta på dina favoritprogram eller spela spel. S22 Plus har också en kraftfull Snapdragon 855-processor och 8 GB RAM, så att du enkelt kan köra även de mest krävande apparna. Och med 128 GB internt lagringsutrymme har du gott om plats att lagra dina foton, videor och musik.

Att lägga till ett Samsung Galaxy S22 Plus-skal till din telefon kommer inte bara att skydda den utan också få den att se bra ut! Våra skal är tillverkade av högkvalitativa material och har exakta öppningar för alla portar och knappar, så att du kan använda din telefon utan störningar. Välj bland en mängd olika färger för att matcha din stil.

Varför behöver jag ett skal till min S22 Plus?

Ett Galaxy S22 Plus skal är viktigt för att skydda din telefon mot repor, stötar och smuts. Dessa skal finns i olika material, färger och designer för att matcha din stil och ge ett personligt utseende åt din Galaxy S22 Plus. Med rätt skal kan du förlänga telefonens livslängd och behålla dess skick och värde.

Hållbart och stilfullt skal till din Galaxy S22 Plus

Våra Galaxy S22 Plus skal håller hög kvalitet och är tillverkade av slitstarka material för att skydda telefonen effektivt. Vi erbjuder skal i olika utföranden, såsom silikonskal, hårdplastskal och läderskal, för att passa olika preferenser och behov. Du kan välja mellan olika färger och designer som speglar din personliga stil och gör din telefon unik.

Våra telefonfodral är designade för att skydda din telefon samtidigt som det ser bra ut. Det tuffa yttre skalet och det mjuka innerfodret håller din telefon säker från repor och stötar, samtidigt som den eleganta designen ger en touch av personlighet. Med flexibla TPU-material som är mjuka och lätta att greppa, samt ger ett utmärkt skydd mot repor och fall är det ett optimalt material för att skydda din Samsung S22 Plus. Vissa skal har även en upphöjd ram som skyddar din skärm från repor och skador.

Fri frakt och förmånliga priser

På Megabilligt.se kan du köpa billiga Galaxy S22 Plus skal med fri frakt över 100kr. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Du kan vara säker på att du får valuta för pengarna när du handlar hos oss. Skydda och ge din telefon stil med våra prisvärda skal som passar perfekt till din Galaxy S22 Plus.

"