Endast ett sökresultat

Galaxy S22 Plus kameraskydd

Samsung Galaxy S22 Plus linsskydd är det perfekta sättet att skydda din kamera. Detta fodral passar tätt över linsen och har ett genomskinligt fönster så att du fortfarande kan ta bilder och filma. Linsskydd hjälper till att skydda din kamera från repor och andra skador.

2-pack Heltäckande Galaxy S21 Kameralinsskydd Glas
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 20kr
20kr
20%
20
kr
2-pack Heltäckande Galaxy S21 Plus Kameralinsskydd Glas

Galaxy S22 Plus-kameran är den perfekta enheten för fotoentusiaster på alla nivåer av erfarenhet. Dess kraftfulla objektiv och avancerade mjukvara gör det enkelt att ta fantastiska foton och filmer, medan dess intuitiva kontroller säkerställer att du alltid har fullständig kontroll. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren fotograf är Galaxy S22 Plus-kameran det perfekta verktyget för att fånga fantastiska minnen.

Kameraskydd till Samsung Galaxy S22 Plus är ett viktigt tillbehör för alla som vill hålla sin kamera säker. Skalet sitter tätt runt kameran och det är tillverkat av ett slitstarkt material som skyddar den från repor och andra skador. Den är också enkel att fästa och ta bort, så att du kan använda din kamera utan att behöva oroa dig för att skada den.

Håll din kamera skyddad från repor och stötar med våra Samsung Galaxy S22 Plus kameralinsskydd. Överdragen är tillverkade av slitstarkt plastmaterial eller härdat glas och är enkla att applicera. Det är ett bra sätt att hålla din kamera som ny!