Fake Näsringar

Visar 1–20 av 33 resultat

Fake näspiercing – Fake piercing näsa och fake septum

Fake näspiercing för att prova näsring utan hål. Vill du ha en näspiercing men är osäker på om du vill ta hål? Prova en fake piercing näsa!

-25%
-30%


Fake näspiercing utan hål

Det har blivit oerhört populärt med piercings, speciellt näspiercings och septum-ringar. En näspiercing är fortfarande ett ovanligt sätt att smycka sig och är något som gör att man står ut i mängden. Ofta vågar man inte gå hela vägen, åtminstone inte direkt. Då passar det utmärkt med en fake näspiercing eftersom det inte kräver någon håltagning!

Eftersom det tar emot för många att permanent förändra sin kropp med ett hål eller töjning av huden så har vi samlat ett stort utbud av fake näsringar i olika modeller och utföranden som inte kräver något hål. Oavsett vad du letar efter för typ av fake näspiercing så hittar du det här hos oss.

Fake septum smycke

Det finns många olika typer av fake piercings som fungerar på olika sätt, givetvis har vi alla olika typer i vårt sortiment för att du ska kunna hitta något som passar dig! Den största skillnaden mellan våra olika smycken är hur du fäster det. Detta kan ske med exempelvis magneter på varje sida av nässeptumet eller näsans sidor, eller med en sorts fjäder kallad ”clip-on”. Båda typerna fungerar utmärkt och sitter kvar även om du hoppar runt och rör på dig!

Vanligtvis används fake piercings med magnet för exempelvis studs, kristaller och diamanter. Smycken med fjädrad clip-on funktion är oftast ringar och hängen. Båda dessa passar även oftast för andra kroppsdelar så som läpp och öron. Självklart har vi även dessa typer av fake piercings, du hittar våra fake läppringar här och fake örhängen här! Utöver dessa finns även helt solida ringar som passar bäst för läpp eller näsa.

Kan man se om en näsring är fake?

En fake näsring ser precis likadan ut som om du faktiskt tagit hål i näsan. Klämman hamnar på insidan av näsan och det syns alltså inte om du har tagit hål eller inte. Med våra många olika modeller kan du välja vilken typ av fäste som passar dig bäst. Det kan exempelvis vara magnet, clip-on, fjäder eller en cuff-typ som kläms fast.

Fake piercing näsa

Efter att du läst denna information så har du nog kommit fram till att det är bäst att prova med en fake näspiercing innan du beslutar om du vill ha en riktig eller inte. Frågar ditt barn, son eller dotter om en näspiercing så kan du med fördel köpa en fake näsring här på Megabilligt.se och låta ditt barn prova på denna. När barnet sen blivit äldre kan du låta det själv bestämma!

Fake näsring guld

Vi har fake näspiercing i massor av olika färger och modeller. En av våra mest populära modeller är en klassisk näsring i guld. Andra storsäljare är olika typer av näsringar i silver, roséguld och svart.

Kika gärna in ofta då vi ständigt uppdaterar vårt sortiment med nya modeller fake näspiercings!

 

 

Fake näspiercing eller fake septum på sidan av näsan