Visar alla 16 resultat

Fake läppringar

Att ha en piercing i läppen är det många som tycker är snyggt. En del gör en håltagning, andra kanske inte vågar eller är osäkra på om de skulle passa i en sådan. Därför är det tur att du kan välja i vårt breda utbud av fake läppringar, så att du kan prova om en läppring är något för dig eller inte. Eller så kanske du vill pranka din familj och vänner och låta dem tro att du skaffat dig en piercing. En fejkad läppring är lätt och bekväm att använda och det märks nästan inte att den är där när du vant dig.


Så här funkar fake läppringar

Att trä på en fake läppring görs med en liknande princip som fingerringarna du kan köpa med anpassningsbar storlek. Du fäster dem enkelt på läppen genom att trä den över din läpp och klämma åt. Det betyder alltså att läppringarna passar de allra flesta typer av läppar.

Du kan låta din fejkade läppring sitta kvar så länge du vill eller plocka av och på den när du känner för det. Eftersom det inte är ett hål behöver du inte vara orolig för att det ska läka igen eller bli infekterat. Dessutom kan du variera placeringen på din läppring. Du måste inte låta den sitta på exakt samma ställe hela tiden. Det är en annan fördel med att inte ha ett hål för en piercing.

Hitta din nya favorit

Även om piercingar inte är för alla, kan de flesta uppskatta en grym utklädnad och då är fake läppringar en del av outfiten. En annan anledning kan ju faktiskt vara att det finns en rädsla för nålar. Det är fullt förståeligt och då är det jättebra att det finns nålfria varianter på piercings.

Hos oss hittar du flera sorters läppringar och i olika färger. Därför är det enkelt för dig att hitta nya favoriter eller våga prova något utanför din komfortzon. Bland annat finns det ringar i guld och roséguld att välja mellan. Hitta den eller de ringar som du tycker bäst om och ha möjligheten att variera ringarna. Utan att behöva pierca dig!