6-Pack Fake Septum Näspiercing Näsring Utan Hål Silver

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Vill du ha den coola looken av en septumpiercing, men inte vara tvungen att faktiskt pierca din näsa? Då är vårt 6-Pack Fake Septum Näspiercing Näsring Utan Hål i silver perfekt för dig!

Våra falska näspiercingsringar är tillverkade av högkvalitativt, icke-allergiframkallande material som är säkert för alla hudtyper. De är enkla att använda och behöver inget hål i näsan för att sättas fast. Du kan enkelt placera ringen på näsborren och justera den för en perfekt passform.

Med vår packning av 6 ringar har du möjlighet att mixa och matcha och skapa olika utseenden varje dag. Vårt silverfärgade design är tidlöst och passar till alla outfit och tillfällen. Och om du tröttnar på piercingsen, är det lika enkelt att ta bort dem som att sätta på dem.

Dessa fake septum näsringar passar perfekt för speciella tillfällen, som fester eller festivaler, eller för att enkelt testa utseendet av en riktig septum näsring innan du bestämmer dig för att göra det på riktigt.

Våra falska septum näspiercingsringar är ett bra alternativ för alla som vill ha den coola piercingslooken, utan att behöva göra ett permanent ingrepp. De är också ett utmärkt val för människor som har allergier eller hudkänsligheter som gör att de inte kan pierca sig.

Mått: ca 0,8x8mm

Vikt: ca 10g

Färg: Silver

Cool look utan att pierca
Högkvalitativt och säkert material
Mixa och matcha för olika utseenden

I lager

6-pack Fake Septum Näspiercing Näsring Utan Hål Silver
6-Pack Fake Septum Näspiercing Näsring Utan Hål Silver

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA