Fake Örhängen & Töjningar

Visar 1–20 av 34 resultat

Här hittar du vårt stora utbud av fake örhängen som inte kräver något hål!

Vi har massa snygga örhängen utan hål! Välj bland massvis av billiga fake öron piercings!

-13%


Örhängen för dig som inte vill ta hål i öronen

Vi tycker att det är viktigt att alla kan bära örhängen, oavsett om man har hål i öronen eller inte. Att ta hål i öronen är ett val alla inte vill göra, då passar clipsörhängen perfekt som substitut för vanliga örhängen. Du kan även använda våra fake örhängen även om du redan har hål i örat, men kanske vill ha några extra ringar då och då utan att pierca dig på nytt.

Clipsörhängen med fjäder

Våra clip-on örhängen fäster med hjälp av en fjädrad platta på baksidan av örsnibben. Det är nästintill omöjligt att se att du inte har hål i öronen, men vem bryr sig! Vi har ett stort utbud av olika färger, modeller och typer av fake örhängen. Du kan även välja våra clipsörhängen med öglor för att själv kunna hänga på valfritt smycke.

Magnetiska fake töjningar för män

Våra fake plugs är väldigt omtyckta av män som varken vill ta hål eller töja sina öron. Dessa fästes med magnet och ser precis ut som riktiga töjningar. Använd en eller flera på samma öra, fake plugs passar även bra att sätta i övre delen av örat!

Fake cuffs för ytterörat

Fake cuffs är en sorts piercing som fästes på örats rygg eller ”helix”. Dessa finns i både plana modeller och med hängsmycken och passar bra för både män och kvinnor. Dessa fästes enkelt som en klämma på örat, därav namnet ”ear cuff”!

Kvinna med flera clip-on örhängen i olika färger
Kvinna med en fake ear cuff örhänge med fjäder
Man med flera ear cuff örhängen
Man med magnetiska fake töjningar i flera storlekar
Kvinna med flera clip-on örhängen i olika färger
Man med flera ear cuff örhängen
Kvinna med en fake ear cuff örhänge med fjäder
Man med magnetiska fake töjningar i flera storlekar