Visar alla 4 resultat

Skal till iPhone 11

Här hittar du massor av billiga iPhone 11 skal och fodral i olika färger och modeller. Välj mellan modeller så som tunna svarta skal, genomskinliga skal eller plånboksfodral i skinn!


iPhone 11 släpptes i September 2019 och är uppföljaren till den tidigare iPhone X-serien som släpptes drygt ett år tidigare. Med Apple iOS 13, 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm och dubbla 12MP-kameror blev det snabbt en storsäljare! När man har lagt mycket pengar på en ny telefon vill man såklart inte att den ska skadas eller gå sönder. Här på Megabilligt.se tycker vi dock att det ska vara billigt att skydda sin nya telefon, därför erbjuder vi många olika mobilskal och fodral till iPhone 11 utan den dyra prislappen!

iPhone 11 Skal

En iPhone är sällan en billig telefon, vilket gör det viktigt att skydda den. Vi erbjuder flera olika typer och modeller av skydd och mobilskal till iPhone 11 till ett lågt pris. Om du väljer att köpa ett iPhone 11 skal för att skydda din nya telefon så rekommenderar vi även att du passar på att köpa ett skärmskydd till iPhone 11 samtidigt!

iPhone 11 Fodral

Om du som många andra föredrar att kombinera mobiltelefon och plånbok så är ett plånboksfodral till iPhone 11 en bra idé! Ett plånboksfodral skyddar även framsidan av din iPhone 11 medans fodralet är stängt och ger även ett bra skydd för kanterna på telefonen. I ett våra plånboksfodral har du alltid plats för flera kort och även kontanter om du så vill.