Visar alla 5 resultat

Skal till iPhone 11

Här hittar du massor av billiga iPhone 11 skal och fodral i olika färger och modeller. Välj mellan modeller så som tunna svarta skal, genomskinliga skal eller plånboksfodral i skinn!

Iphone 11 Plånboksfodral Svart Läder Skinn Fodral
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 40kr
40kr
29%
40
kr
Iphone 11 Plånboksfodral Svart Läder Skinn Fodral
Tunt Genomskinligt Mobilskal Iphone 11 Pro Transparent
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 10kr
10kr
14%
10
kr
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 30kr
30kr
20%
30
kr
Tunt Svart Iphone 11 Skal Mobilskal 1mm Tpu
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 10kr
10kr
14%
10
kr
Iphone 14 Plus 2-i-1 Magnetiskt Plånboksfodral Svart
On Sale
Sale!
%
Off
25
Save 50kr
50kr
25%
50
kr
Iphone 14 Plus 2-i-1 Magnetiskt Plånboksfodral Svart

iPhone 11

iPhone 11 släpptes i September 2019 och är uppföljaren till den tidigare iPhone X-serien som släpptes drygt ett år tidigare. Med Apple iOS 13, 6,1-tums Liquid Retina HD-skärm och dubbla 12MP-kameror blev det snabbt en storsäljare! En iPhone är sällan en billig telefon, vilket gör det viktigt att skydda den. Vi erbjuder flera olika typer och modeller av skydd och mobilskal till iPhone 11 till ett lågt pris. Om du väljer att köpa ett iPhone 11 skal för att skydda din nya telefon så rekommenderar vi även att du passar på att köpa ett skärmskydd till iPhone 11!

När man har lagt mycket pengar på en ny telefon vill man såklart inte att den ska skadas eller gå sönder. Här på Megabilligt.se tycker vi dock att det ska vara billigt att skydda sin nya telefon, därför erbjuder vi många olika mobilskal och fodral till iPhone 11 utan den dyra prislappen!

Billiga iPhone 11 skal

Köp billiga iPhone 11 skal på Megabilligt.se. Vi erbjuder ett stort utbud av prisvärda skal för iPhone 11 som skyddar din telefon mot skador och repor. Välj mellan olika färger, mönster och material för att hitta det perfekta skalet som passar just din personliga stil. Oavsett om du föredrar ett tjockare och mer robust skal eller ett tunnare och mer diskret skal, så har vi alternativ som passar dig.

Hos oss kan du vara trygg med ditt köp. Vi erbjuder fri frakt över 100kr, vilket innebär att du inte behöver betala extra för att få ditt skal levererat hem till dig. Dessutom är vår leveranstid endast 1-3 dagar, så du kan snabbt få ditt skal och börja skydda din iPhone 11.

Vid Megabilligt.se värderar vi din säkerhet och erbjuder därför flera olika betalningsalternativ. Du kan välja att betala med kort, swish, faktura eller genom banköverföring. På så sätt kan du känna dig trygg med att göra din betalning på det sätt som du föredrar och som känns mest säkert för dig.

Fri frakt över 100kr på iPhone 11 skal

Hos Megabilligt.se erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 100kr av iPhone 11 skal. Det betyder att du inte behöver oroa dig för extra kostnader för leveransen när du handlar hos oss. Vi vill göra det enkelt och billigt för dig att skydda din iPhone 11 med ett skal av hög kvalitet.

Vi förstår att det är viktigt för dig att snabbt få ditt skal och få det levererat till din dörr. Därför är vår leveranstid endast 1-3 dagar. Det innebär att du inte behöver vänta länge för att kunna börja använda ditt nya skal och skydda din telefon mot vardagliga skador och repor.

Hos Megabilligt.se strävar vi efter att erbjuda dig en smidig och trygg shoppingupplevelse. Därför erbjuder vi flera olika säkra betalningsalternativ, inklusive kortbetalning, swish, faktura och banköverföring. Du kan välja det betalningssätt som passar dig bäst och känna dig trygg med att din betalning går igenom på ett säkert sätt.

Köp billiga iPhone 11 fodral på Megabilligt.se

Om du som många andra föredrar att kombinera mobiltelefon och plånbok så är ett plånboksfodral till iPhone 11 en bra idé! Ett plånboksfodral skyddar även framsidan av din iPhone 11 medans fodralet är stängt och ger även ett bra skydd för kanterna på telefonen. I ett våra plånboksfodral har du alltid plats för flera kort och även kontanter om du så vill.