Visar alla 2 resultat

Skins till iPhone 11 Pro Max

Ett skin, även kallat wrap, är som ett skärmskydd för baksidan av din iPhone 11 Pro Max. Här hittar du modeller i olika texturer så som genomskinliga skins, kolfiberskins och läderskins!

Iphone 11 Pro Kolfiber Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Baksida
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 10kr
10kr
14%
10
kr
Iphone 11 Pro Kolfiber Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Baksida
Iphone 11 Pro Max Skyddsfilm För Baksida
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 10kr
10kr
17%
10
kr

Mobilskal och skärmskydd för iPhone 11 Pro Max

Mobilskal och skärmskydd är viktiga tillbehör för att skydda och personifiera din iPhone 11 Pro Max. Skins är ett populärt alternativ till traditionella mobilskal, då de ger en tunn och smidig skyddslösning samtidigt som de ger din mobil en unik stil. Med ett skärmskydd kan du undvika repor och skador på skärmen, samtidigt som den behåller sin skarpa och kristallklara bildkvalitet. Hitta det perfekta mobilskal och skärmskydd för din iPhone 11 Pro Max och ge den både stil och skydd.

Köp billiga iPhone 11 Pro Max skins på Megabilligt.se

Handla iPhone 11 Pro Max skins till låga priser på Megabilligt.se. Vi erbjuder ett brett utbud av skins i olika färger, mönster och material. Våra skins är av hög kvalitet och tillverkade för att passa perfekt på din iPhone 11 Pro Max. Med ett skin kan du enkelt och smidigt ändra utseendet på din mobil och göra den personlig. Vi har även transparenta skins som bevarar den ursprungliga färgen på din iPhone samtidigt som de ger en extra skyddslager mot repor och stötar. Beställ ditt billiga iPhone 11 Pro Max skin idag och få det levererat på 1-3 dagar.

Säker betalning och fri frakt över 100kr

På Megabilligt.se erbjuder vi säker betalning med kort, swish, faktura och bank. Du kan välja den betalningsmetod som passar dig bäst och känna dig trygg med att din betalning är säker och skyddad. Dessutom erbjuder vi fri frakt över 100kr för att göra ditt köp ännu mer förmånligt. Med vår snabba leveranstid på 1-3 dagar kan du snart njuta av ditt nya iPhone 11 Pro Max skin. Beställ idag och ge din mobil både stil och skydd till ett billigt pris.