Visar alla 2 resultat

Galaxy S20 Plus Linsskydd – Skydd för mobilkameran

Linsskydd för Galaxy S20 Plus är en produktkategori som erbjuder extra skydd för mobilkameran på Samsung Galaxy S20 Plus. Med mobilkameran som en av de viktigaste funktionerna på smartphones, är det viktigt att skydda linsen från repor, fingeravtryck och smuts. Linsskyddet är gjort av hållbart material som är utformat för att passa perfekt över mobilkameran på Galaxy S20 Plus. Med enkel applicering och avtagning är linsskyddet ett praktiskt tillbehör som förlänger livslängden och kvaliteten på mobilkameran.

2-pack Galaxy S20 Plus Skydd För Kamera Linsskydd Kameralins
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 20kr
20kr
29%
20
kr
Galaxy S20 Plus Linsskydd Skydd För Kamera
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 20kr
20kr
29%
20
kr

Skydd för mobilkameran

Galaxy S20 Plus Linsskydd är speciellt designat för att erbjuda extra skydd för mobilkameran på Samsung Galaxy S20 Plus. Med fokus på att skydda linsen från repor, fingeravtryck och smuts, är detta linsskydd ett oumbärligt tillbehör för att hålla mobilkameran i bästa skick.

Hållbart material

Linsskyddet är tillverkat av hållbart material som är utformat för att passa perfekt över mobilkameran på Galaxy S20 Plus. Detta material ger inte bara robust skydd, utan låter också kameran behålla sin skarpa bildkvalitet genom det transparenta skyddet.

Enkel applicering och avtagning

Med enkel applicering och avtagning är linsskyddet ett praktiskt tillbehör. Detta gör det lätt att hålla mobilkameran ren och skyddad utan krångel. Dessutom förlänger linsskyddet livslängden och kvaliteten på mobilkameran, vilket ger dig möjligheten att ta fantastiska bilder under en längre tid.