Visar alla 4 resultat

Skins till Samsung Galaxy S10

Ett skin, även kallat wrap, är som ett skärmskydd för baksidan av din Galaxy S10. Här hittar du modeller i olika texturer så som genomskinliga skins, kolfiberskins och läderskins!

Galaxy S10 Skinn Läder Vinyl Skin Wrap Dekal Skyddsfilm
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 20kr
20kr
29%
20
kr
Galaxy S10e  Skinn Läder Vinyl Skin Wrap Dekal Skyddsfilm
Galaxy S10e Kolfiber Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Carbon
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 20kr
20kr
29%
20
kr
Galaxy S10 Kolfiber Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Carbon
Galaxy S10e Skinn Läder Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Ormskinn
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 20kr
20kr
29%
20
kr
Galaxy S10e Skinn Läder Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Ormskinn
Galaxy S10e  Skinn Läder Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Krokodil
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 20kr
20kr
29%
20
kr
Galaxy S10 Skinn Läder Vinyl Skin Dekal Skyddsfilm Krokodil

Kvalitativa Galaxy S10 Skins

Letar du efter ett sätt att skydda baksidan av din Samsung Galaxy S10 utan att kompromissa med dess eleganta design? Då är våra kvalitativa Galaxy S10 skins det perfekta valet för dig! Våra skins fungerar som ett skärmskydd för baksidan av din telefon och ger den ett extra lager av skydd samtidigt som den förblir tunn och smidig.

Olika texturer att välja mellan

Hos oss på Megabilligt.se erbjuder vi ett stort utbud av Galaxy S10 skins i olika texturer för att du ska kunna hitta det som passar din stil och preferenser. Våra skins finns i genomskinligt utförande för att behålla telefonens ursprungliga utseende samtidigt som den skyddas från repor och smuts. Vi erbjuder också kolfiberskins för en sportig och modern look samt läderskins för en lyxig och sofistikerad touch.

Enkel och prisvärd skyddslösning

Att köpa skins till din Galaxy S10 är inte bara ett smart sätt att skydda din telefon utan även en prisvärd lösning jämfört med att köpa dyra mobilskal. Våra skins är enkla att applicera och tar bara några minuter att sätta på. De är också enkla att ta bort utan att lämna några klibbiga rester eller märken på telefonen. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla våra skins, vilket gör det ännu mer förmånligt för dig att handla hos oss.