Visar alla 4 resultat

Skins till Samsung Galaxy S10 Plus

Ett skin, även kallat wrap, är som ett skärmskydd för baksidan av din Galaxy S10 Plus. Här hittar du modeller i olika texturer så som genomskinliga skins, kolfiberskins och läderskins!


Köp billiga skins till Galaxy S10 Plus - fri frakt

Letar du efter skydd till din Samsung Galaxy S10 Plus? Då är ett skin det perfekta valet för dig. Ett skin är som ett skärmskydd för baksidan av din telefon och skyddar den från repor och slitage. Här på vår webbplats hittar du ett stort utbud av billiga skins till Galaxy S10 Plus.

Stort utbud av olika texturer

Vi erbjuder skins till Galaxy S10 Plus i olika texturer för att passa din personliga stil. Om du föredrar en minimalistisk look kan du välja ett genomskinligt skin som bevarar telefonens ursprungliga utseende. För en mer elegant och lyxig känsla kan du välja ett läderskin. Om du däremot vill ha ett mer sportigt och modernt utseende kan du välja ett kolfiberskin. Med vårt stora utbud hittar du garanterat ett skin som passar just dig.

Snabb leverans på 1-2 dagar

När du beställer ditt skin till Galaxy S10 Plus från oss kan du räkna med snabb leverans på endast 1-4 dagar. Vi arbetar hårt för att säkerställa att du får din beställning så snabbt som möjligt så att du kan njuta av ditt nya skin utan att behöva vänta. Dessutom erbjuder vi fri frakt på alla köp över 100kr, så du behöver inte oroa dig för extra kostnader.