Endast ett sökresultat

Skins till Samsung Galaxy Note 10

Ett skin, även kallat wrap, är som ett skärmskydd för baksidan av din Galaxy Note 10. Här hittar du modeller i olika texturer så som genomskinliga skins, kolfiberskins och läderskins!


Stil och skydd i ett med Galaxy Note 10 skins

Ett skin, även känt som wrap, är en perfekt kombination av stil och skydd för baksidan av din Samsung Galaxy Note 10. Hos oss hittar du ett brett utbud av skins i olika texturer, inklusive genomskinliga, kolfiber och läder. Oavsett om du vill skydda din telefon mot repor och smuts eller helt enkelt ge den en personlig touch, så har vi skins som passar dina behov.

Genomskinliga skins för att visa originaldesignen

För den som vill visa upp originaldesignen på sin Samsung Galaxy Note 10 erbjuder vi genomskinliga skins som låter telefonens eleganta utseende skina igenom. Dessa skins ger ett diskret skydd samtidigt som de låter din telefon behålla sin naturliga skönhet.

Kolfiber- och läderskins för en elegant touch

Vill du ge din Galaxy Note 10 en mer exklusiv look? Då kan du välja bland vårt sortiment av kolfiber- och läderskins. Dessa skins ger din telefon en klassisk och elegant touch samtidigt som de skyddar den mot repor och mindre skador. Oavsett vilken stil du föredrar, så har vi skins som gör att din Samsung Galaxy Note 10 sticker ut från mängden.