Självrengörande Pälsborste För Djur Klickborste Grå

129kr

Lägsta pris 30 dagar 169kr.

Upptäck fördelarna med vår fantastiska Självrengörande Djurborste! Nu kan du hålla pälsen på din älskade hund eller katt i toppskick medan du ger dem en avkopplande massage. Denna innovativa produkt är verkligen den ultimata lösningen för att ta bort lös päls, smuts och knutar på ett enkelt sätt.

Vi vet hur viktigt det är att vara skonsam mot ditt husdjurs hud och päls. Därför har vi utvecklat denna borste för att passa alla husdjur, oavsett om de har kort eller lång päls. Den är tillverkad av högkvalitativt ABS-material och rostfritt stål för att garantera både hållbarhet och effektivitet.

En av de mest fantastiska egenskaperna hos vår Självrengörande Djurborste är att den rengör sig själv! Med bara ett enkelt knapptryck blir borsten fri från överflödig päls och smuts efter varje användning. Du sparar inte bara tid och ansträngning, utan förlänger också livslängden på borsten och slipper ständigt köpa nya.

Så ge ditt husdjur den omsorg det förtjänar och låt vår Självrengörande Djurborste göra jobbet åt dig. Du kommer att älska hur enkelt det blir att hålla pälsen i toppskick samtidigt som du ger din fyrbenta vän en avkopplande massage. Beställ idag och upplev skillnaden själv!

Storlek: ca 20×10,5cm
Material: ABS/TPR

Självrengörande
Effektiv borttagning av päls
Praktisk och enkel att använda

I lager

Självrengörande Pälsborste För Djur Klickborste Grå
Självrengörande Pälsborste För Djur Klickborste Grå

129kr

Lägsta pris 30 dagar 169kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA