Schampoborste för Hund – Tvätt, Schamponering och Massage

99kr

Förvandla din husdjurs badtid till en lyxig spa-upplevelse med vår innovativa Schampoborste med Schampobehållare. Denna unika två-i-ett-design gör det lätt att applicera schampo direkt på ditt husdjurs päls, samtidigt som borsten stimulerar blodcirkulationen och bidrar till en friskare päls.

Huvudfunktioner:

  1. Effektiv Rengöring: Schampoborsten hjälper till att djupt rengöra ditt husdjurs päls, eliminera smuts, döda hudceller och produktuppbyggnad, vilket resulterar i friskare och renare päls.

  2. Integrerad Schampobehållare: Designad med en inbyggd schampobehållare, denna borste gör det möjligt att enkelt dosera schampo direkt på pälsen, vilket minskar spill och överanvändning.

  3. Masserande Effekt: De mjuka, flexibla borsttaggen stimulerar ditt husdjurs hud och främjar blodcirkulationen, vilket kan bidra till att stimulera pälsens tillväxt och minska hudirritation.

  4. Ergonomisk Design: Den bekväma, greppvänliga handtaget gör det lätt att manövrera borsten över hela ditt husdjurs kropp.

  5. Lätt att Rengöra: Borsten är enkel att demontera och rengöra, vilket säkerställer lång hållbarhet och hygien.

Vår Schampoborste med Schampobehållare är ett oumbärligt verktyg för en verkligt grundlig och föryngrande badupplevelse för ditt husdjur. Dess dubbla funktion gör det inte bara bekvämt att applicera schampo, men ger också ditt husdjur en avkopplande massage som kan bidra till pälsens hälsa.

Färg: Grå

Storlek: ca 7×8,5cm

Material: Silikon och PP

Effektiv Pälsrengöring
Integrerad Schampobehållare
Avkopplande Massage

I lager

Schampoborste För Hund - Tvätt, Schamponering Och Massage
Schampoborste för Hund – Tvätt, Schamponering och Massage

99kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA