Dusch Borsthandske För Djur – Pälsvård Tvätt Hund Husdjur

99kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Förenkla din hunds badtid med vår innovativa hunddusch. Denna handske är designad för att göra tvättprocessen mer effektiv och njutbar för både dig och din hund.

Denna hunddusch kombinerar tre funktioner: badning, massage och schamponering. Den synkroniserar vattenflödet med massagen, så du kan bada ditt husdjur lugnt med dina egna händer, samtidigt som det gör duschen mindre rörig eftersom ditt husdjur njuter av badet!

Denna borsthandske för husdjursbad är utformad med en silikonkam, vilket gör den mjuk och bekväm. Den skadar inte ditt husdjurs hud och är säker att använda.

Duschhandsken har en spännbar rem som låter dig justera storleken för optimal komfort. Enkel att använda och förhindrar att den faller av.

Justera mängden vatten direkt på handsken, speciellt bra för tvätt av husdjurets huvud och andra mer känsliga delar. Kontrollera enkelt och smidigt vattenmängden utan att behöva springa fram och tillbaka till kranen.

Kompatibel med de flesta kranar. Hundbadslangen kommer med två kranadaptrar och är kompatibel med nästan alla typer av kranar, så du kan enkelt bada ditt husdjur både inomhus och utomhus.

Slanglängd: ca 2.5m

Inkluderar: 1x Dusch Borsthandske för Djur

Förenkla hunds badtid
Badning, massage och schamponering i en
Justera vattenmängden direkt på handsken

I lager

Dusch Borsthandske För Djur - Pälsvård Tvätt Hund Husdjur
Dusch Borsthandske För Djur – Pälsvård Tvätt Hund Husdjur

99kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA