Visar 1–20 av 34 resultat

Mobilknappar och grepp

Mobilknappar är det perfekta sättet att göra din mobiltelefon mer användarvänlig och säker. De fästs enkelt på baksidan av din telefon med ett klister och poppar sedan ut när du behöver dem. Du kan använda dem som ett stativ för handsfree-visning eller för att vira fingrarna runt dem för ett säkrare grepp. De är också bra för att förhindra att telefoner tappas!


Universella mobilknappar och grepp

Mobilknappar är det nyaste, mest innovativa sättet att hålla din telefon. Den öppnas och fästs enkelt på baksidan av din enhet. Du kan nu enkelt titta på videor eller ta bilder utan att behöva oroa dig för att din telefon ska glida ur händerna!

Mobilknappar och grepp är det perfekta sättet att göra din mobiltelefon mer användarvänlig och säker. De fästs enkelt på baksidan av din telefon med ett klister och poppar sedan ut när du behöver dem. Du kan använda dem som ett stativ för handsfree-visning eller för att vira fingrarna runt dem för ett säkrare grepp. De är också bra för att förhindra att telefoner tappas!

Köp billiga mobilknappar och hållare

Om du bara kunde ha ett extra tillbehör på din telefon borde det vara en mobilknapp! Denna lilla uppfinning ger dig ett säkert grepp så att du kan sms:a eller ta bilder med en hand. Det förhindrar också oavsiktliga fall och gör det mycket lättare att bläddra igenom långa listor. Dessutom finns de i massor av roliga färger och mönster som passar din personlighet.

Hos Megabilligt.se hittar du ett stort urval av billiga mobilknappar och hållare. Våra universella grepp fäster på alla mobiltelefoner och mobilskal. Dessutom erbjuder vi fri frakt och leverans inom 1-2 dagar.

Säker och bekväm mobilhandel

Hos Megabilligt.se erbjuder vi säker betalning med kort, Swish, faktura och bank. Dessutom får du fri frakt vid köp över 100 kr och leverans inom 1-2 dagar. Så köp dina mobilknappar och grepp hos oss och gör din mobilanvändning ännu mer bekväm och säker!