iPhone XR 2-i-1 Magnetiskt Plånboksfodral Svart

169kr

Lägsta pris 30 dagar 169kr.

Detta svarta 2-i-1 magnetiska plånboksfodral för iPhone XR är den perfekta kombinationen av stil och funktion. Med sitt löstagbara mobilskal ger det dig flexibiliteten att använda bara fodralet eller både fodralet och skalet tillsammans.

Det magnetiska plånboksfodralet är tillverkat av högkvalitativt material som ger en elegant och lyxig känsla. Dess magnetiska stängning håller din iPhone säker och skyddad mot repor, stötar och smuts.

Det bästa med detta fodral är dess praktiska plånboksfunktion. Du kan enkelt förvara dina kreditkort, ID-kort och kontanter i de dedikerade facken på insidan av fodralet. Aldrig mer behöver du oroa dig för att glömma din plånbok när du har din iPhone med dig.

Tack vare skalet och fodralets magnetiska funktion är detta det perfekta mobilfodralet tillsammans med exempelvis magnetiska gps-hållare och andra tillbehör!

Fodralet är också utformat med bekvämlighet i åtanke. Alla portar och knappar är lättåtkomliga utan att behöva ta bort fodralet. Du kan enkelt ladda din iPhone eller ansluta hörlurar utan hinder.

Med det svarta 2-i-1 magnetiska plånboksfodralet för iPhone XR kommer du inte bara att ha ett stilrent och funktionellt fodral, utan också en praktisk plånbok. Ge din iPhone det skydd den förtjänar samtidigt som du behåller din personliga stil.

Ett av facken har en genomskinlig ruta vilket passar perfekt för körkort eller legitimation!

Fodralet är tillverkat av hållbart Eco-läder (PU) med ett löstagbart innerskal av TPU.

Färg: Svart Skinn
Material: PU-läder (konstläder) och TPU
Passar till: iPhone XR
Telefon ingår ej.

Stil och funktion i ett
Skyddar mot repor, stötar och smuts
Praktisk plånboksfunktion

I lager

Iphone 6/7/8 Plus 2-i-1 Magnetiskt Plånboksfodral Svart
iPhone XR 2-i-1 Magnetiskt Plånboksfodral Svart

169kr

Lägsta pris 30 dagar 169kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA