Förstärkt Silikon Knästöd med Fjädring Kompression Artos

149kr

Extra stabiliserande knäskydd för hopparknä, schlatterknä och meniskskada. Detta knästöd är utrustat med flera kompressionszoner, ett inbyggt silikonskydd på knäets framsida och sidofjädrar för förbättrad stöd.

Detta förstärkta silikon knästöd med kompression är det perfekta valet för att ge stöd och lindra smärta i ditt knä. Tillverkad av högkvalitativt material med förstärkning av silikon, erbjuder detta knästöd både kompression och stabilitet.

Knäskyddet erbjuder optimal stabilitet och avlastning under aktiviteter som innebandy, fotboll och tennis. Den är särskilt effektiv när knäskålssenan belastas hårt, vilket kan orsaka smärta vid idrott. Det anatomiskt utformade stödet med inbyggt silikonskydd minskar risken för slag- och kontaktrelaterade skador.

Knästödet är tillverkat av högkvalitativ kompressionstextil med silikonkanter rund knäskålen som garanterar att det sitter på plats även under rörelse. Materialet andas väl vilket gör att skyddet passar perfekt för användning även under varma dagar.

Det förstärkta designen ger extra stöd och skydd åt ditt knä samtidigt som det bekväma materialet gör att du kan bära det hela dagen utan obehag. Oavsett om du behöver stöd under träning eller vill lindra smärta från en skada, är detta knästöd ett pålitligt hjälpmedel.

Storlekstabell; Längd/Övre öppning/Omkrets
S: 31cm/16cm/37-43cm
M: 31cm/17cm/43-48cm
L: 31cm/18cm/48-53cm
XL: 31cm/19cm/53-58cm

Funktioner:

  • Stabiliserar och avlastar knät.
  • Hjälper till att förebygga skador.
  • Dämpar smärta vid vanliga knäproblem som meniskskada, hopparknä och schlatterknä.
  • Förbättrar blodcirkulationen.
  • Hög slitstyrka och kvalitet.
  • Passar både kvinnor och män.
  • Tvättas i 30 grader.

Material: Nylon, latex, spandex, silikon, metallfjädring.

Köp 2+
eller fler för 129kr
Förstärkt Silikon Knästöd med Fjädring Kompression Artos

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA