Självhäftande Krok Hållare för Köksredskap

59kr

Upptäck vår självhäftande hållare för köksredskap! Denna smarta lösning kommer att hjälpa dig att organisera redskapen i ditt kök eller badrum på ett enkelt och effektivt sätt.

Med vår självhäftande krok kan du enkelt hänga upp dina köksredskap på väggen eller inuti skåpen. Inga verktyg eller hål behövs, bara dra av skyddsfilmen och tryck fast kroken på önskat ställe. Hållaren kan placeras både på väggen och under skåp tack vare sin justerbara design. Den kan även roteras 360 grader för enkel åtkomst till alla redskap!

Kroken är tillverkade av högkvalitativ plast som är stark och hållbar. Du kan vara säker på att de kommer att hålla för att bära dina köksredskap utan problem tack vare den starka självhäftande ytan.

Den självhäftande ytan på hållaren gör den enkel att installera och ta bort. Om du någonsin behöver flytta den kan du enkelt dra bort den utan att oroa dig för att lämna några märken eller skador.

Denna hållare för köksredskap är idealisk för kök i alla storlekar och kan användas för att organisera allt från stekspadar och silar till vispar och grytlappar. Du kommer aldrig mer att behöva leta efter dina redskap när du behöver dem – de kommer alltid att vara på ett praktiskt avstånd.

Så ge ditt kök en uppgradering och håll dina köksredskap snyggt organiserade med vår självhäftande krokhållare. Beställ idag och njut av den enkla och praktiska lösningen för ditt kök!

Mått: ca 5,8×6,7x8cm
Material: PP (Plast)

Rengör och torka ytan noggrant innan applicering och låt fästa ca 24 timmar innan användning.

Enkel och effektiv organisering av köksredskap
Inga verktyg eller hål behövs
Hållbara och lättanvända krokar
Självhäftande Krok Hållare För Köksredskap
Självhäftande Krok Hållare för Köksredskap

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA