Sovhörlurar – Pannband & Ögonmask med Bluetooth Hörlurar

(3 kundrecensioner)

149kr

Upplev ultimat komfort och avkoppling med våra sovhörlurar – det perfekta tillbehöret för en god natts sömn! Med en smart kombination av pannband och ögonmask, får du inte bara ett bekvämt sätt att bära hörlurarna på, utan också en effektiv ljudisolering och total mörkläggning för att hjälpa dig sova djupt och ostört.

Med våra bekväma sovhörlurar med inbyggd bluetooth kan du lyssna på musik, ljudbok eller varför inte en podcast utan att bli störd av snarkningar eller trasslande kablar. Anslut helt enkelt dina hörlurar till din smartphone, surfplatta eller annan Bluetooth-kompatibel enhet och njut av din favoritmusik eller avslappnande ljud direkt i ditt öra.

Våra mjuka sovhörlurar är integrerade i ett pannband som passar perfekt både för träning och sömn – helt trådlöst! Med hög ljudkvalitet och en slimmad design är dessa sovhörlurar ett perfekt sätt att njuta av musik utan att störas av omgivningen. Du kommer inte ens märka att du har dem på dig när du sover, och de är mycket bekväma att använda.

Det mjuka och elastiska pannbandet säkerställer en perfekt passform oavsett huvudstorlek, och det är tillverkat av ett andningsbart material som håller dig sval och bekväm under hela natten.

Batteritiden är imponerande på upp till 10 timmar och räcker för en hel natts sömn, så du behöver inte oroa dig för att de ska dö mitt i drömmarna. Pannbandet laddas därefter enkelt via den medföljande Micro USB-kabeln. Sovhörlurarna är kompatibla med iPhone, iPad, Android och andra enheter med Bluetooth och har enkla och intuitiva kontroller för att justera volymen, byta låt eller svara på samtal utan att behöva ta av dem.

Upplev en god natts sömn eller njut av musik under dina träningspass med våra praktiska sovhörlurar!

Laddtid ca 1-2 timmar. Batteritid upp till 10 timmar.
Laddas med medföljande micro-usb kabel
Kompatibel med alla enheter med Bluetooth
Bluetooth version 5.2

Ultimat komfort och avkoppling
Effektiv ljudisolering och total mörkläggning
Trådlös och bekväm passform
Sovhörlurar - Pannband & Ögonmask Med Bluetooth Hörlurar
Sovhörlurar – Pannband & Ögonmask med Bluetooth Hörlurar

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA