Digital Ritplatta för Barn och Vuxna – 8,5″ LCD – Skriv och Rita

(1 kundrecension)

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Den här ritplattan för barn är perfekt för att låta kreativiteten flöda! Med en enkel knapptryckning kan du radera allt innehåll på skärmen och börja om och rita, skissa eller måla igen. Det är inte bara barnen som kan använda ritplattan, den är även praktisk som exempelvis en kom-ihåg-lapp!

Upptäck den fantastiska Ritplattan för Barn med 8,5” LCD! Denna ritplatta är inte bara perfekt för barn utan även för vuxna som älskar att rita, skissa och måla. Låt kreativiteten flöda fritt med denna underbara ritplatta.

Med bara en enkel knapptryckning kan du radera allt innehåll på skärmen och börja om från början. Det är som att ha en oändlig canvastavla för dina konstverk. Men inte bara det, ritplattan kan också användas som en praktisk kom-ihåg-lapp eller till och med som en hjälpreda för hockeytränare som vill visa spelarna nästa övning.

En av de bästa egenskaperna med denna ritplatta är dess långa batteritid. Du kan använda den i upp till 2 år innan du behöver byta ut det utbytbara CR2016-batteriet. Det är både miljövänligt och effektivt.

Säkerheten är också i fokus med denna ritplatta. Den är tillverkad av mjuk LCD, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att skärmen ska krossas och orsaka glassplitter.

Ritplattan för Barn med 8,5” LCD är otroligt lätt och enkel att transportera. Du kan ta den med dig överallt och använda den när inspirationen slår till. Den kommer också med en ritpenna för att du ska kunna komma igång direkt.

Ge ditt barn (eller dig själv) en rolig och kreativ upplevelse med denna fantastiska ritplatta. Beställ din Ritplatta för Barn med 8,5” LCD idag och låt fantasin flöda fritt!

Färg: Svart
Skärmstorlek: 8,5″
Vikt: ca 110g
Storlek: ca 231x150x8mm
Batterier ingår ej.

Perfekt för kreativitet
Enkel att använda
Lätt och portabel

I lager

Digital Ritplatta För Barn Och Vuxna - 8,5
Digital Ritplatta för Barn och Vuxna – 8,5″ LCD – Skriv och Rita

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA