3-pack EMS-Tränare För Magrutor och Starkare Kropp – Effektiv Hemmaträning

499kr

Få en starkare och mer väldefinierad kropp med vårt 3-pack EMS-tränare, speciellt utformat för kvinnor. Denna tränare riktar sig till magen, armarna, axlarna och benen och hjälper dig att uppnå magrutor på ett enkelt och effektivt sätt.

Denna elektriska muskelstimulator är perfekt för hemmaträning eller när du är på språng och ger snabba och märkbara resultat som passar kvinnors träningsbehov. Tränaren är lätt att använda och erbjuder flera olika program för att maximera din träning. Du kan välja mellan 10 olika lägen och justera intensiteten på 20 olika nivåer för att skapa en träningsrutin som passar dig.

EMS-tekniken aktiverar dina muskler på ett djupare plan än traditionell träning, vilket ger snabbare och imponerande resultat. Tränaren är även smidig och portabel, vilket ger dig frihet att använda den var som helst och när som helst.

Den är användarvänlig med separata enheter som har tydliga knappar för att styra intensiteten och välja träningsprogram. Dessutom är enheterna uppladdningsbara via USB, vilket ger dig bekvämlighet och flexibilitet.

Vårt 3-pack EMS-tränare är skapat med kvinnor i åtanke och innehåller 1x magtränare och 2x universaltränare. Tränaren levereras också med 10 tvättbara och återanvändbara gel-pads för optimal användning och långvarig prestanda.

Ge dig själv möjligheten att skapa en starkare och mer väldefinierad kropp med hjälp av vår 3-pack EMS-tränare. Den är utformad för att hjälpa dig snabbt och enkelt nå dina träningsmål, så att du kan känna dig starkare, självsäker och hälsosam.

Starkare och mer väldefinierad kropp
Snabba och märkbara resultat
Smidig och portabel träning

I lager

3-pack Ems-tränare För Magrutor Och Starkare Kropp - Effektiv Hemmaträning
3-pack EMS-Tränare För Magrutor och Starkare Kropp – Effektiv Hemmaträning

499kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA