10-Pack Gel-Pads till EMS-Tränare Elektronisk Muskelstimulator

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Ge din EMS-muskelstimulator nytt liv med våra extra gel-pads. Dessa högkvalitativa gel-pads är speciellt utformade för att förbättra och förlänga din träningsupplevelse. 

Med dessa extra gel-pads kan du enkelt byta ut de gamla eller slitna padsen på din EMS-muskelstimulator för att säkerställa optimal kontakt och prestanda under dina träningspass. De är universella och kompatibla med de flesta EMS-muskelstimulatorer på marknaden.

Våra gel-pads är tillverkade av mjukt och hudvänligt material som ger en bekväm och säker passform mot din hud. De är utformade för att ge stark och stabil kontakt, vilket bidrar till att maximera överföringen av elektriska impulser till dina muskler för bästa resultat.

Dessa gel-pads är lätta att använda och enkla att applicera på din EMS-muskelstimulator. De har en klibbig yta som säkert fäster på enheten och din kropp under träningen.

Våra extra gel-pads är också återanvändbara och hållbara. Du kan tvätta dem för att bibehålla deras klibbighet och effektivitet över tid. Med dessa extra gel-pads kommer du alltid att ha tillräckligt med reservpads för att fortsätta din träningsrutin utan avbrott.

Levereras i 5x 2-pack (totalt 10st gel-pads)

Storlek: 40x60mm

Förbättra och förläng din träningsupplevelse
Optimal kontakt och prestanda
Återanvändbara och hållbara gel-pads

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA