Avlastande Nackstöd Nackkrage

99kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Upplev omedelbar lättnad och avlastning med vår nackkrage tillverkad av ett formstabilt skum-material! Denna fantastiska nackkrage är speciellt utformad för att effektivt lindra nackspärr, nackont och allmän nack- och skulderstelhet. Detta nackstöd är den perfekta lösningen för att lindra spänningar och smärta i nacken. Med sin ergonomiska design och justerbara funktion ger den optimalt stöd och komfort.

Med hjälp av nackstödet kan du enkelt minska belastningen på nacken och förbättra din hållning. Den hjälper till att lindra smärta och spänningar genom att stabilisera nacken och minska trycket på musklerna. Nackkragen är tillverkad av högkvalitativt och mjukt material som känns behagligt mot huden. Den är utformad för att passa de flesta nackstorlekar och kan enkelt justeras för att ge rätt passform.

Säg adjö till besvärande smärta och obehag. Skum-materialet anpassar sig perfekt efter din nacke och ger en skön och avlastande känsla. Du kan använda den hemma, på kontoret eller var som helst där du behöver lite extra stöd för din nacke. Nackkragen är lätt att använda och kan enkelt fästas runt nacken med hjälp av kardborreband. Du kommer snabbt märka skillnaden när smärtan och stelheten börjar försvinna.

Om du lider av nackspärr, ont i nacken eller allmän stelhet i nacken och skuldran är detta avlastande nackstöd det perfekta valet för dig!

Färg: Ljus grå/blå
Mått: ca 8x54cm

Omedelbar lättnad
Ergonomisk design
Justerbar och behaglig

I lager

Avlastande Nackstöd Nackkrage
Avlastande Nackstöd Nackkrage

99kr

Lägsta pris 30 dagar 99kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA