Kompressionsärm för Knä – Knästöd/Knäskydd med Kompression

149kr

Detta knästöd med kompression har utformats för att ge optimalt stöd och komfort under många olika aktiviteter. Oavsett om du är en passionerad löpare, cyklist, eller bara letar efter extra stöd under dina dagliga rutiner, är detta knäskydd den perfekta lösningen för dig.

Med ett kompressionsknästöd kan du ta dina träningar till nästa nivå utan att oroa dig för smärta eller skador. Dess stödjande design hjälper till att stabilisera knäet och minska risken för skador, medan den högkvalitativa kompressionen håller dina muskler varma och redo för alla utmaningar.

Vårt knäskydd med kompression är noga designat för att ge dig precis rätt nivå av tryck runt knäet, vilket främjar bättre blodcirkulation och stöd. Denna kombination hjälper inte bara till med en snabbare återhämtning utan minskar också smärtan effektivt. Tillverkat av högkvalitativa material som är både hållbara och andningsbara, erbjuder detta knäskydd långvarig komfort och står emot slitage även vid daglig användning.

Med sin ergonomiska design anpassar sig skyddet perfekt efter ditt knä, säkerställer att det sitter på plats utan att glida ner och tillåter samtidigt full rörelsefrihet. Det är därför ett utmärkt val för en mängd aktiviteter och sporter, inklusive löpning, basket, fotboll och gymträning, samt ett stöd under rehabilitering efter skador.

Dessutom är knäskyddet designat för att vara enkelt att sköta om. Det kan tvättas i maskin, vilket gör det enkelt att hålla det rent och fräscht för nästa användning. Med dessa egenskaper är vårt knäskydd en oumbärlig del av din utrustning, oavsett om du är en ivrig idrottare eller bara letar efter extra stöd i din vardag.

Storlekstabell:
Längd/Övre öppning/Omkrets
S: 40cm/16cm/37-43cm
M 43cm/17cm/43-48cm
L: 46cm/18cm/48-53cm
XL: 49cm/19cm/53-58cm
XXL: 52cm/20cm/58-63cm

Färg: Svart/Grön

Köp 2+
eller fler för 129kr
Kompressionsärm för Knä – Knästöd/Knäskydd med Kompression

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA