Höftbälte – Support Bält för Höften – Höftstöd Svart

169kr

Lägsta pris 30 dagar 169kr.

Vill du ha extra stöd och komfort för din höft? Då är detta höftbälte det perfekta valet för dig! Detta svarta höftstöd är speciellt utformat för att ge dig den ultimata lindringen och stabiliteten du behöver.

Med ett höftbälte kan du njuta av en aktiv livsstil utan att behöva oroa dig för smärta eller obehag. Bältet är tillverkat av högkvalitativt material som är både mjukt och hållbart, vilket ger dig en bekväm och pålitlig support.

Detta höftstöd är idealiskt för personer som lider av höftsmärta, artros, ischias eller andra höftrelaterade problem. Den ergonomiska designen gör att bältet enkelt kan anpassas efter din kropp och ger dig en skräddarsydd passform som håller dig bekväm hela dagen. Med sin innovativa design ger detta bälte ett fantastiskt stöd och stabilitet åt din höftled, samtidigt som det lindrar smärta och tryck. Du kommer äntligen kunna njuta av en bekväm och aktiv livsstil igen!

Höftbältet är utrustat med kardborreband, vilket gör det enkelt att justera och säkra bältet på plats. Den unika designen med det justerbara spännet och det mjuka, andningsbara materialet gör att du kan bära bältet med komfort under olika aktiviteter som promenader, löpning, yoga eller lättare styrketräning. Dess flexibilitet gör det även möjligt att bära under vanliga kläder utan att det syns.

Detta bälte ger inte bara stöd och skydd åt dina SI-leder (sacroiliac-leden) och höftled, det främjar också en korrekt hållning och minskar risken för skador. Genom att använda detta supportbälte för höften kan du njuta av såväl minskad ryggsmärta som förbättrad stabilitet i höftleden, ökad kroppskontroll och en bättre hållning. 

Färg: Svart
Längd: 140cm
Bredd: 9cm
Vikt: ca 184g

Extra stöd och komfort för din höft
Mjukt och hållbart material
Justerbart och bekvämt att bära

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA