Väskinsats för Resväska 6-pack Organiseringsset för Resa Grå

169kr

Detta 6-pack med väskinsatser för resväskor är den ultimata lösningen för att organisera och skydda dina kläder och andra tillhörigheter under resan. Varje set innehåller sex olika storlekar av förvaring.

Settet innehåller 3st förvaringspåsar och 3st tvättpåsar i olika storlekar. Förvaringspåsarna har en genomskinlig framsida (nät) för att du enkelt ska se vad som finns i vilken organisatör. 

Tillverkade av högkvalitativt material, är dessa väskinsatser hållbara och lätta att rengöra. De har även dragkedjor och sömmar som håller för en lång resa och skyddar dina kläder mot smuts och vätska.

Varje väska har en praktisk design som gör det enkelt att packa och organisera dina kläder och tillbehör. Du kan exempelvis använda en mindre väska för dina underkläder och strumpor, medan en större väska kan användas för dina byxor eller klänningar. Med hjälp av dessa väskor kan du enkelt packa och hitta det du behöver utan att behöva gräva igenom hela resväskan.

När du inte använder dem kan väskinsatserna enkelt vikas ihop och förvaras platt, vilket sparar utrymme i dina väskor och resväskor. De tar minimalt med plats och kan lätt packas ned i en handväska eller ryggsäck för att användas vid behov.

Detta 6-pack med väskinsatser för resväskor den perfekta lösningen för att organisera och skydda dina kläder och andra tillhörigheter under resan. Med högkvalitativt material, praktisk design och en mängd olika storlekar och färger, är dessa väskinsatser en oumbärlig följeslagare på din nästa resa.

Mått:
Stor organisatör: ca 40*30*13cm
Mellan organisatör: ca 30*28*13cm
Liten organisatör: ca 30*21*13cm

Stor tvättpåse: ca 35*27cm
Mellan tvättpåse: ca 27*25cm
Liten tvättpåse: ca 26*16cm

Färg: Grå

Vikt: ca 200g

Organisera och skydda dina kläder
Högkvalitativt material och praktisk design
Sparar utrymme och lätt att packa ned

I lager

Väskinsats för Resväska 6-pack Organiseringsset för Resa Grå

169kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA