Ice Roller Silikon Naturligt Kylande Ansiktsroller

119kr

Lägsta pris 30 dagar 119kr.

Upptäck den mångsidiga ansiktsrollern som tar din skönhetsrutin till en ny nivå! Vår högkvalitativa ansikts-is-roller är tillverkad av livsmedelsklassigt silikonmaterial, vilket gör den säker och hållbar att använda. Den kan anpassas efter dina specifika behov genom tillsättning av valfria ingredienser och hjälpa till att lindra svullnader i ansiktet och ögonen, minska akne, dra ihop porerna och ge din hud en strålande glöd.

Denna ansiktsroller är inte bara perfekt för hudvård, den kan också användas för att lindra tandvärk, återhämtning av muskelömhet eller för att sänka feber. Den är en mångsidig följeslagare som passar alla dina isbehov.

Med enkel användning och underbar kreativitet kan du experimentera med olika ingredienser för att förbättra din hudvård. Tillsätt citronsaft för att bleka huden, grönt te för antiinflammatoriska effekter, gurkvatten för att lugna och ge fukt, eller använd kokosmjölk för att bekämpa ålderstecken. Du kan även använda den tillsammans med dina favorit eteriska oljor för en personlig touch.

Användbar i olika situationer, från ansiktsmassage till rengöring av ögon och rygg, passar vår ansiktsrulle alla hudtyper. Den minskar rodnad, tar bort svullnader och fina linjer, samt ger huden en härlig fukt-boost. Dessutom kan den användas för kroppsmassage och främjar blodcirkulationen i ansiktet, vilket ger dig en avkopplande och njutbar upplevelse.

För att använda rullen fyller du formen med din valda ingrediens eller formula, stänger locket och häller vatten genom övre hålet. Sedan placerar du i frysen i ca 4-5 timmar. Var noga att inte överfylla med vatten eftersom vattnet kommer att expandera under frysningsprocessen.

Ge dig själv eller någon du älskar en gåva som ger fortsatt glädje och förbättrar deras skönhetsrutin. Vår ansiktsisrulle är din nyckel till en strålande och välmående hud. Beställ nu och upplev skillnaden själv!

Färg: Rosa
Material: Livsmedelsklassad silikon
Mått: ca 120x70mm
Vikt: ca 120g

Mångsidig ansiktsroller
Anpassningsbar för olika behov
Främjar blodcirkulation och ger fukt

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA