4-Pack Rakblad Kompatibla med Fusion 5 Rakhyvlar

99kr

Förbättra din dagliga rakrutin med våra dessa kompatibla rakblad. Dessa blad har designats för att minska trycket mot huden under rakningen, vilket erbjuder en mjukare upplevelse. Paketet inkluderar 4 stycken kostnadseffektiva kompatibla rakblad som exempelvis passar till följande modeller av rakhyvlar: Fusion, Power, Proglide, ProShield, Fusion5, SkinGuard, och G5.

Perfekt anpassade: Dessa rakblad är specialutvecklade för att passa perfekt till mäns rakhyvlar. De garanterar en jämn och precisionsrik rakning, vilket gör rakningsupplevelsen överlägsen.

Långvarig användning: I det här paketet ingår 4st rakblad, vilket säkerställer att du har tillgång till skarpa blad under en längre tid.

Precision i varje drag: Trots sitt låga pris är dessa rakblad är utformade för att ge en exakt och jämn rakning. De glider smidigt över huden och fångar effektivt upp även de finaste stråna, vilket resulterar i en ren och nära rakning.

Bekvämlighet och kvalitet: Rakbladen är konstruerade för att erbjuda en både bekväm och skonsam rakning. Den högkvalitativa designen minskar risken för hudirritation och skärsår, vilket gör din rakning säkrare och mer behaglig.

Dessa ersättningsrakblad erbjuder hög kvalitet men till ett mycket lägre pris. Spara pengar utan att kompromissa med resultatet. Observera att detta inte är en originalprodukt, utan en produkt som är kompatibel med Gillette.

I lager

4-Pack Rakblad Kompatibla med Fusion 5 Rakhyvlar

99kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA