Ringstorlek Måttband – Ringstorleksmätare Ringmätare Ringmått för Fingrar

49kr

Lägsta pris 30 dagar 59kr.

Detta ringstorleksmåttband är en nödvändighet för alla som vill ha en perfekt passande ring. Måttbandet är tillverkat av slitstarkt material och är lätt att använda.

Måttbandet har en mätningsskala som är exakt och lättläst, vilket gör det enkelt att bestämma den perfekta storleken för din ring. Skalan mäter hel- och halvstorlekar från 1 till 17 på amerikansk skala, vilket innebär att du kan hitta rätt storlek för alla dina ringar. Du kan lätt omvandla storleken till olika storleksskalor så som EUR på internet.

Detta måttband är mycket användbart för personer som köper ringar online och behöver veta exakt vilken storlek de ska beställa. Detta måttband ger dig möjlighet att ta korrekta mätningar och göra en informerad köpbeslut.

Måttbandet är lätt att använda och bekvämt att ha med sig överallt. Det är en praktisk lösning för alla som behöver ta mätningar av sin ringstorlek och vill ha en snabb och enkel lösning. Detta ringstorleksmåttband är ett oumbärligt verktyg för alla smyckesentusiaster och är ett måste för varje smyckeskrin.

Slitstarkt och lättläst måttband
Perfekt för online-köp
Praktiskt och bekvämt att använda

I lager

Ringstorlek Måttband - Ringstorleksmätare Ringmätare Ringmått För Fingrar
Ringstorlek Måttband – Ringstorleksmätare Ringmätare Ringmått för Fingrar

49kr

Lägsta pris 30 dagar 59kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA