Visar alla 11 resultat

Piercingverktyg och öronhåltagningskit

Piercingverktyg och tillbehör för att ta hål i örat och näsan hemma. Ta enkelt och smidigt hål hemma med något av våra piercing verktyg med läkesmycke.


Att köpa piercingverktyg för hemmabruk är ett enkelt sätt att göra egna piercingar utan dyra besök till salongen. Det är så enkelt att du inte kan ana det! Använd ett av våra håltagningskit, sikta och tryck. Piercingverktyget innehåller ett läkesmycke som fäster automatiskt. Se bara till att rengöra och desinfektera ordentligt både före och efter att du tar hål. Är du dock det minsta osäker rekommenderar vi istället att du gör ditt hål hos en utbildad person.

Alla våra piercingverktyg och håltagningskit finns i flera olika modeller och färger. Samtliga läkesmycken är av kirurgiskt stål och kan enkelt tas av och bytas ut när du vill. Verktygen är sterilförpackade och levereras tillsammans med rengöringsduk ifall du inte har ett alkoholbaserat rengöringsmedel hemma.

Välj mellan ett stort antal färger och former, så som kristaller i olika färger och fake plugs. Vi har guld, silver och svarta fake plugs, samt kristaller i färger så som vitt, blått och svart. Våra håltagningskit är oerhört populära finns med bland våra bästsäljande produkter på grund av hur mycket våra kunder uppskattar dem. Prova själv, beställ ett piercing verktyg idag med fri frakt hela vägen hem!