Visar alla 2 resultat

Parhalsband

Här kan du köpa flera typer av parhalsband som är till för dig som vill visa tillhörighet med din partner. Det är en perfekt present. En av de största fördelarna med parhalsband är att de är enkelt att bära och kan användas som en daglig påminnelse om den speciella personen i ens liv. Många väljer att bära sina parhalsband på en daglig basis, medan andra bara tar på sig dem vid speciella tillfällen som födelsedagar eller bröllop.

Parhalsband Magnetiskt Brythjärta - Svart Och Silver
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 40kr
40kr
29%
40
kr
Parhalsband Magnetiskt Brythjärta - Svart Och Silver

Ett halsband som visar uppskattning

Parhalsband med tvådelade hjärtan kan också användas som en unik och personlig gåva till den man älskar. De är en vacker och symbolisk present som visar att man bryr sig om den andra personen och vill förbinda sig med dem på ett djupare plan.

Hur du kan variera din stil

Det finns många sätt att bära ett parhalsband med stil. Du kan bära det ensamt för större fokus, eller kombinera det med andra smycken för att skapa en mer dramatisk look. Det går också att bära det med en enkel klänning för en elegant känsla. Eller varför inte med en T-shirt och jeans för en mer avslappnad stil.

Enkel design med magneter

Våra halsband har en enkel och diskret design som passar det mesta. Det som sticker ut med smycket är att hjärtats halvor går att sätta ihop och hållas på plats med hjälp av magneter. Det betyder att de två personerna som har smycket kan temporärt sätta ihop halvorna för att ta en rolig bild tillsammans eller att låta en person bära båda halsbanden med ett komplett hjärta!

Perfekt som present

Våra parhalsband passar perfekt som en present. Halsbanden fungerar lika bra till en vän, familjemedlem eller partner. Detta eftersom att hjärtat kan symbolisera kärlek och uppskattning till vem som helst. Med den diskreta designen så passar detta smycke till både män och kvinnor, unga som gamla. Vill man göra presenten ännu roligare så funkar detta halsband alldeles utmärkt att kombinera med flera av våra andra vänskaps- och parsmycken som är designade för just detta ändamål. Vi erbjuder billiga halsband och smycken i flera olika färger och utföranden så du kan hitta den perfekta kombinationen utan att det ska behöva kosta en förmögenhet!