Varma Stickade Knästrumpor Höga Strumpor Thigh High Mörkgrå

249kr

Våra mysiga stickade thigh high strumpor är den perfekta accessoaren för att ge din outfit en snygg och värmande look. Tillverkade av högkvalitativt, mjukt och elastiskt material, passar dessa strumpor bekvämt och smidigt över knäna och upp till låren.

Med en klassisk stickad design och ett urval av olika färger och mönster, är dessa thigh high strumpor idealiska för att matcha med en rad olika kläder och skor. De är ett utmärkt tillbehör för att ge en extra touch av stil till en kort kjol eller klänning eller för att lägga till lite värme till dina ben under kyliga dagar. De är också hållbara och lätta att tvätta!

Dessa knästrumpor är också en perfekt presentidé till henne. Dessa mysiga och varma strumpor är perfekta för höst- och vinter, både inomhus och utomhus, vilket gör dem till en praktisk och bekväm accessoar att ha i garderoben.

Med våra stickade thigh high strumpor kommer du att känna dig bekväm, trendig och självsäker oavsett tillfälle. Beställ dina idag och förvandla din outfit till något extra speciellt!

Material: Ull

Längd: ca 75cm

Tål att tvättas i tvättmaskin

Färg: Mörkgrå

Vikt: ca 200g

Mysiga stickade thigh high strumpor
Passar bekvämt och smidigt över knäna och upp till låren
Idealiska för att matcha med olika kläder och skor

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA