Suncovers Solglasögon Utanpå Glasögon Polariserade Svart

(7 kundrecensioner)

129kr

Lägsta pris 30 dagar 129kr.

Upplev den ultimata bekvämligheten med våra suncovers solglasögon som anvdänds utanpå glasögon eller läsglasögon! Dessa solglasögon är utformade för att passa över dina befintliga glasögon, vilket ger dig direkt solskydd utan att du behöver byta mellan olika par. Dessutom är de polariserade för att minimera bländning och ge skarp syn även i starkt ljus.

Passar Över Befintliga Glasögon: Våra Suncovers Solglasögon är utformade för att passa bekvämt över dina befintliga glasögon, vilket gör dem till en smidig lösning för solskydd.

UV-skydd: Glasen ger 100% UV-skydd för att skydda dina ögon från skadliga solstrålar.

Stilren Svart Design: Den klassiska svarta designen passar till alla kläder och tillfällen, och ger ett professionellt och elegant utseende.

Bekväma och Lätta: De är tillverkade av högkvalitativa material som är lätta och hållbara, vilket gör dem bekväma att bära under längre perioder.

Enkel att Använda: Tack vare den genomtänkta designen, kan du enkelt sätta på och ta av Suncovers utan att störa dina befintliga glasögon.

Med våra Suncovers Solglasögon kan du enkelt skifta från inomhusbrillor till solskydd utan besvär. De är ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ för alla glasögonbärare, och ger dig möjlighet att njuta av solen utan att kompromissa med synkvaliteten.

Lins: ca 58x54mm

Längd: ca 140mm

Bredd: ca 152mm

Näsa: ca 16mm

Vikt: ca 22g

Färg: Svart

Passar över befintliga glasögon
UV-skydd
Bekväma och lätta

I lager

Suncovers Solglasögon Utanpå Glasögon Polariserade Svart
Suncovers Solglasögon Utanpå Glasögon Polariserade Svart

129kr

Lägsta pris 30 dagar 129kr.

Lägg till med rabatt:
Glasögonsnöre Halsrem Svart
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 10kr
10kr
17%
10
kr
9kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA