Mygglampa Myggfångare UV Myggdödare Insektfångare USB

129kr

Lägsta pris 30 dagar 129kr.

Njut av insektsfria sommarkvällar med vår UV Mygglampa. Detta högpresterande, kemikaliefria alternativ är utformat för att effektivt locka och fånga mygg och andra flygande insekter, vilket gör din omgivning mer bekväm och njutbar.

Effektiv Insektskontroll: Mygglampan använder UV-ljus för att effektivt locka mygg och andra flygande insekter. Insekterna dras in i fällan där en inbyggd fläkt suger dem in, och hindrar dem från att fly.

Kemikaliefri & Säker: Vår UV Mygglampa erbjuder en giftfri lösning för att kontrollera irriterande insekter, vilket gör den säker att använda runt barn och husdjur.

Tyst Drift: Denna myggfångare är nästan ljudlös när den är i drift, vilket gör den idealisk för användning i sovrum, vardagsrum, kök, terrasser och mer.

Lätt att Rengöra: Myggfångaren är utrustad med en löstagbar samlingsskål på botten för enkel rengöring och borttagning av döda insekter.

Energieffektiv: Driven av lågenergi-UV-ljus, denna mygglampa är kostnadseffektiv att driva och har en lång livslängd.

Mångsidig Användning: Perfekt för inomhus och utomhus, camping, uteplats, bakgård, eller någon plats där mygg och andra flygande insekter är ett problem.

Med vår UV Mygglampa – Myggfångare kan du njuta av dina utomhusaktiviteter eller sova lugnt utan att bli störd av irriterande insekter. Det är en säker, tyst och effektiv lösning för att skapa en mer behaglig miljö för dig och din familj.

Mått: ca 97x168mm
Färg: Vit
Material: ABS
Drivs via USB (väggladdare medföljer ej)

Effektiv insektskontroll
Kemikaliefri & säker
Tyst drift

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA