Barnvagnshållare för Mobil och Flaska – Mobilhållare Flaskhållare Barnvagn

199kr

Möt den ultimata barnvagnsaccessoaren för den moderna föräldern – vår all-in-one barnvagnshållare för mobil och mugg/vattenflaska. Den har designats med omsorg för att ge maximal funktionalitet och bekvämlighet under dina promenader eller joggingturer med ditt barn.

Huvudfunktioner:

Universell Passform: Passar de flesta barnvagnar och smarttelefoner. Den justerbara klämman gör att den kan anpassas till olika storlekar på handtag och rören på barnvagnar.

Multifunktionell: Utöver att hålla din mobiltelefon, kan denna hållare säkert bära din favoritmugg eller vattenflaska. Perfekt för att ha ditt kaffe, vatten, eller barnets dryck inom räckhåll.

Säker & Stabil: Tillverkad av högkvalitativt, robust material som garanterar att dina tillhörigheter förblir på plats även på ojämna ytor.

360-Graders Rotation: Hållaren kan roteras vilket gör att den går att placera både ovan på- och på sidan av handtaget.

Enkel Installation: Inga verktyg krävs för montering. Enkelt att installera och avlägsna vid behov.

Slitstark & Vädertålig: Vår barnvagnshallare är gjord för att tåla alla väderförhållanden. Den är vattentålig och kan enkelt torkas ren.

Med vår all-in-one barnvagnshallare blir dina promenader, joggingturer eller ärenden med barnvagnen mer bekväma och effektiva. Håll din mobil, mugg och vattenflaska på ett och samma ställe medan du njuter av din tid utomhus med ditt barn.

Färg: Svart

Mått: ca 18x10x9,5cm

Vikt: ca 200g

Material: ABS

Universell passform
Multifunktionell
Säker & stabil

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA