Portabel Mixer – Bärbar Uppladdningsbar Smoothie Blender Vit

269kr

Lägsta pris 30 dagar 269kr.

Upplev smidig mixning var som helst med denna portabla mixer! Vår bärbara och uppladdningsbara smoothie blender i vitt är den perfekta följeslagaren för att skapa goda och näringsrika smoothies på språng.

Med sin kompakta design är denna mixermaskin enkel att bära med sig, oavsett om du är på väg till jobbet, gymmet eller en picknick i parken. Dess uppladdningsbara batteri ger dig friheten att mixa dina favoritdrinkar utan att vara bunden till ett eluttag.

Dessutom är denna mixer inte bara praktisk, den är också kraftfull. Med 6st roterande knivar av rostfritt stål kan den enkelt mixa frukt, grönsaker och andra ingredienser till en len och krämig konsistens. Du kan skapa hälsosamma smoothies och proteinshakes med lätthet!

Den vita färgen ger mixern en modern och stilren look som kommer att passa perfekt i ditt kök eller på din arbetsplats. Den är enkel att använda och rengöra, vilket sparar tid och gör din vardag ännu mer bekväm.

Så ge dig själv friheten att njuta av färska och näringsrika smoothies när som helst, var som helst. Beställ vår portabla mixer idag och ta din mixningsvärld till en ny nivå!

Färg: Vit
Antal knivar: 6st
Material: Livsmedelsklassad PC (plast), ABS, Silikon, 304 Rostfritt Stål
Volym: 420ml
Batteri: 1000mAh
Storlek: ca 8,5×8,5x24cm
Vikt: ca 400g
Laddas via medföljande Micro-USB kabel

Smidig mixning var som helst
Bärbar och uppladdningsbar
Kraftfull med 6st roterande knivar

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA