3-i-1 Hamburgerform för Perfekta Burgare – Hamburgerpress

89kr

Lägsta pris 30 dagar 89kr.

Skapa perfekt formade hamburgare varje gång med vår 3-i-1 hamburgerpress. Detta köksredskap hjälper dig att skapa burgare med olika storlekar och tjocklekar, inklusive mini-burgare, fyllda burgare och stora burgare.

Egenskaper:

Multifunktionell Burgarpress: Med tre olika baser kan du skapa mini-burgare, stora burgare och till och med fyllda burgare. Den löstagbara pressen hjälper dig att skapa en perfekt urgröpning för fyllning.

Premium Non-stick Material: Tillverkad av hållbar, BPA-fri plast som är både robust och säker att använda. Denna non-stick burgarpress har en botten som är kan tas bort, vilket gör det enkelt att få ut en perfekt formad burgare varje gång.

Enkel att använda och rengöra: Skapa en hamburgare eller fyllda burgare enkelt och smidigt. Efter användning är pressen enkel att rengöra med diskmedel och vatten, eller så kan den diskas i diskmaskinen.

Perfekt Gåva: Denna 3-i-1 burgarpress är den perfekta gåvan till alla som älskar att grilla, till burgarälskare eller till mästaren i hemköket.

Färg: Svart

Material: ABS

Storlek: ca 12.5x6cm

Vikt: ca 180g

Skapa perfekt formade hamburgare varje gång
Multifunktionell burgarpress för olika storlekar och fyllningar
Enkel att använda och rengöra

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA