2-Pack 6 Runda Isbitar Silikon Isform Iskulor

229kr

Med denna exklusiva 2-pack med 6 runda isbitar silikon isform kan du enkelt skapa stora, perfekt runda iskulor. De är perfekta för alla typer av drycker och kommer att göra din cocktail eller whiskey till en unik upplevelse.

  • Material av hög kvalitet: Dessa isformar är tillverkade av livsmedelssäker silikon, vilket garanterar hållbarhet och flexibilitet. De är BPA-fria, icke-giftiga och luktfria.
  • Stora isbitar: Varje form ger dig sex 4,5 cm diameter istärningar, perfekt storlek för att svalka din favoritdryck utan att den blir utspädd.
  • Lätt att använda: Fyll bara upp formen med vatten, placera den i frysen och vänta några timmar. Den flexibla formen gör det enkelt att ta ut isen utan att behöva kämpa.
  • Mångsidig: Perfekt för hemmabruk, fester eller evenemang. Kan också användas för att göra fruktisar, gelé eller choklad.
  • Lätt att rengöra: Diskmaskinssäker.

Detta set med två 6-runda isbitar silikonformer är ett måste i varje kök. Det ger inte bara en elegant touch till dina drycker, men hjälper också till att hålla dem kalla längre utan utspädning.

Iskubsformen är gjord av BPA-fri silikon och tål att diskas i diskmaskin.

Mått Isboll: ca 4,5*4,5cm
Mått Isform: 18*12.7*5cm
Färg: Svart
Tålighet: -40°C till 220°C

2x Form (gör 12st isbitar totalt)

Högkvalitativt silikon
Stora isbitar utan utspädning
Mångsidig användning

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA