Visar alla 8 resultat

Droppkorkar, hällpipar och flaskpipar

Imponera på festen och blanda drinkar som ett proffs. Droppkorkar gör att man lättare kan kontrollera flödet när man blandar drinkar och serverar shots. Här hittar du droppkorkar till spritflaskor precis som de har i barer!


Måtta upp perfekta shots och drinkar som en bartender

Mer sprit på bänken än i glaset? Köp en billig hällpip till spritflaskan! Har du någon gång försökt hälla upp en shot och fått sprit på hela bordet? Detta är precis varför bartenders använder hällpipar till sina flaskor! Dessa munstycken för flaskor kommer med många namn men fyller samma funktion. De kallas bland annat för hällpipar, flaskpipar och droppkorkar men är helt enkelt tratten som gör att du elegant kan hälla upp exempelvis sprit till dina cocktails och shottar!

Vill du imponera på festen och blanda drinkar som ett proffs? Då behöver du hällpipar till dina flaskor! En droppkork hjälper dig att enkelt blanda riktigt bra drinkar. Vi har ett stort utbud av flaskpipar i många olika färger och modeller till låga priser. Välj att måtta själv med stilrena dosörpipar i metall, silver, guld, koppar, roséguld eller svart eller köp självmåttande droppkorkar som alltid ger dig korrekt mängd vätska eller alkohol.

Snyggt i barskåpet och på barvagnen

Dekorera dina flaskor med flaskpipar som matchar din stil och inredning. Med vårt stora utbud av olika fäger kan du vara säker på att du hittar en färg som passar dig och ditt hem. Snygga flaskor imponerar garanterat i barskåpet och på festen!

Vi har droppkorkar i många olika färger, vilken är din favorit? Välj en färg som accentuerar färgen på ditt barskåp eller passar med dina övriga bartillbehör. Vad sägs om hällpipar i roséguld, guld, svart eller klassisk rostfri stål? Utöver stora mängder dosörpipar har vi även alla andra bartillbehör du kan tänkas behöva och vi utökar ständigt vårt sortiment.

Användning av hällpip för att måtta perfekta shots och drinkar

Droppkorkar med inbyggt mått

Vill du vara säker på att du alltid får rätt mängd i glaset rekommenderar vi måttande droppkorkar, eller så kallade measure pourers. Dessa hällpipar har en inbyggd måttfunktion och slutar själva att hälla efter en viss mängd har lämnat flaskan. Dessa kommer i dem vanligaste måtten så som 2cl, 3cl, 4cl och 6cl, och en liten snärt är allt som krävs för att få en perfekt upphälld shot!

Råkar du alltid hälla i för mycket sprit i drinken på grund av den stora flasköppningen? Våra autopour-pipar hjälper dig. Välj flaskpip baserat på den mängd alkohol som behövs, vi rekommenderar en standard 2cl (20ml) doseringspip då dem flesta drinkar baseras på 2, 4 eller 6cl sprit. Väljer du att köpa våra måttande flaskpipar för spritflaskor så blir dina drinkar alltid perfekta. Givetvis kan du köpa 2cl måttet och sedan skaka till flaskan efter den första shotten är upphälld för att få dig en 4a istället!

Tar du det försiktigt med alkoholen så har vi ändå något som passar dig! Droppkorkar passar perfekt även för flaskor med olivolja för att undvika kladd underlätta när du ska drissla olivolja. Vi har droppkorkar med eller utan lock för att hålla oljan fräsch.

 

Användning av hällpipar för att blanda drinkar som en bartender