Hålslag 6 Storlekar – Roterande Hålslagare för Läder, Bälte med 100 Öljetter

129kr

Lägsta pris 30 dagar 129kr.

Detta bälteshålslag är ett oumbärligt verktyg för alla som äger eller arbetar med läderbälten. Det är tillverkat av högkvalitativt material och har en ergonomisk design för att göra det enkelt och bekvämt att använda. Det är utformat för att göra hål i läderbälten med precision och utan att orsaka onödiga skador på materialet.

Hålstansen har en diameter på 2-4 mm och kan justeras för att skapa hål i olika storlekar, vilket gör det idealiskt för att anpassa bältet till den perfekta passformen. Detta bälteshålslag kan användas både av professionella skomakare och hantverkare såväl som av amatörer som vill göra justeringar på sina egna bälten hemma.

Detta hålslag för bälten är tillverkat av hållbart material, vilket garanterar långvarig användning. Det är också lätt att rengöra och underhålla, vilket gör det till ett praktiskt verktyg att ha till hands. Med detta bälteshålslag i din verktygslåda kan du enkelt och snabbt skapa hål i läderbälten för att anpassa det till din stil och passform.

Roterande hålslag för exempelvis skinn och läder. 6 olika hålstorlekar mellan 2mm-4,5mm.

Använd verktyget för att klippa hål och trycka fast öljetter i olika material. 

Inklusive 100 olika öljetter och tryckknappar. 

Hålslag: 2mm, 2,5mm, 3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm

Mått: 110x210mm

Högkvalitativt bälteshålslag
Justerbar för olika hålstorlekar
Lätt att rengöra och underhålla

Slut i lager

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA