LED Växtbelysning – Dubbel Full Spektrum Växtlampa med Klämma

249kr

Denna LED-växtlampa med klämma är den perfekta lösningen för att ge dina växter det ljus de behöver för att växa och frodas. Med sina flexibla armar kan du enkelt rikta ljuset på dina växter från olika vinklar. Denna dubbelarmade LED-lampa ger ifrån sig ett rödblått ljus som är speciellt anpassat för växternas behov.

Den här växtlampan är inte bara perfekt för uppdragning av frösådder och sticklingar, den är också idealisk för året-runt-odling och som tillskottsbelysning under vinterhalvåret. Du kan enkelt montera lampan på hyllor eller fönsterbrädor och sedan aktivera timern, så stängs lampan av automatiskt efter 3, 6 eller 12 timmar.

Denna växtlampa passar perfekt för övervintrande växter som oliv- och avokadoträd samt örter som exempelvis timjan och rosmarin. Dessutom kan du använda lampan för att ge extra ljus åt dina växter från sidan, vilket är idealiskt om de även får naturligt ljus från ett fönster.

Denna LED-växtlampa har en smidig och flexibel design som gör den lätt att anpassa efter dina behov. Klämman gör det enkelt att montera lampan på olika platser, och de flexibla armarna gör det möjligt att rikta ljuset på olika typer av växter och odlingstråg.

Med en livslängd på 100.000 timmar kan du vara säker på att denna växtlampa kommer att vara din trogna följeslagare under lång tid framöver. Ge dina växter det ljus de behöver med en LED-växtlampa med klämma och se dem blomstra och växa som aldrig förr!

Dimbar stryka, 3 ljuslägen, enkel timerfunktion och drivs via USB. 

Färg: Svart
Vikt: ca 400g
Mått: Lampa (ca 26,5×1,7cm), klämma (ca 4cm) armar (ca 40cm)

Perfekt för växtuppdragning
Idealisk för året-runt-odling
Smidig och flexibel design

I lager

Led Växtbelysning - Dubbel Full Spektrum Växtlampa Med Klämma
LED Växtbelysning – Dubbel Full Spektrum Växtlampa med Klämma

249kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA