Mjuk Sovmask med Bluetooth Hörlurar – Sovhörlurar

199kr

Vakna upp utvilad och redo för dagen med vår fantastiska mjuka sovmask med inbyggda Bluetooth-hörlurar! Denna sovhörlur är det perfekta sättet att koppla av och njuta av musik, podcaster eller ljudböcker medan du vilar.

Den mjuka sovmasken är tillverkad av högkvalitativt och bekvämt material som gör att du kan somna snabbt och utan störningar. Med de inbyggda Bluetooth-hörlurarna kan du enkelt ansluta till din smartphone eller surfplatta och lyssna på dina favoritljud utan att behöva oroa dig för trassliga sladdar.

Hörlurarna är trådlösa och ansluts enkelt till din smartphone via bluetooth, vilket ger dig en räckvidd på upp till 10 meter. Du kan enkelt styra volymen med knappar direkt på ögonmasken, så du kan justera ljudet precis som du vill ha det. Och om det är för ljust i rummet så är denna sovmask perfekt för att blockera ut ljuset och skapa en perfekt sovmiljö.

Dessa sovhörlurar är perfekta för både hemmabruk och resor. Om du har svårt att somna på natten eller vill ha en avkopplande musikupplevelse under långa flygresor, kommer dessa sovmask med Bluetooth-hörlurar att bli dina bästa vänner.

Sovhörlurarna är one-size och passar de flesta vuxna. De drivs av ett uppladdningsbart batteri som ger dig upp till 10 timmars användning. När det är dags att ladda dem igen, kan du enkelt använda den medföljande USB C-kabeln. Tillverkade av polyester, är dessa sovhörlurar både bekväma och hållbara. Du kan enkelt tvätta dem för hand och högtalarna är uttagbara för enkel rengöring

Så ge dig själv den ultimata avkopplingen och beställ vår mjuka sovmask med Bluetooth-hörlurar idag! Du förtjänar en god natts sömn och en härlig musikupplevelse, och denna produkt kommer att ge dig precis det.

Färg: Svart

Mjuk sovmask med inbyggda Bluetooth-hörlurar
Trådlös anslutning upp till 10 meter
Upp till 10 timmars batteritid

I lager

Sovhorlurar Mjuk Sovmask Med Bluetooth Horlurar Svart 8
Mjuk Sovmask med Bluetooth Hörlurar – Sovhörlurar

199kr

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA