Multi Rengörings Kit För Airpods, Tangentbord, Telefon

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Multi-rengöringskit för AirPods, telefoner och tangentbord

Återställ dina prylar till nyskick! Är du en av dem som retar sig på att smuts och annat fastnar på svåråtkomliga ställen och både försämrar funktionen och får dina tekniska produkter att se gamla ut? Med 3-i-1 Multi-rengöringskit för AirPods med flera kan du komma åt och rengöra till exempel AirPods utan att skada produkten, och det trippla användbara och väldesignade rengöringskitet passar till alla hörlurar, tangentbord, mikrofoner, mobiler och paddor med mera.

Spara tid genom att använda detta finurliga verktyg. Effektiv AirPod-rengöring med 3-i-1 multi-rengöringskit. Fixa till dina AirPods (alla generationer) med de olika inbakade multifunktionella verktygen: en rengöringspenna med metallspets, en mjuk och tät borste, och den smidiga flocksvampen. Rengöringskitet kommer lätt åt runt hörn och andra svåråtkomliga utrymmen.

Exempel: Rengöring hörlurar. Använd metallspetsen och borsten för att ta bort dryga fläckar och partiklar, och flocksvampen för att komma åt inuti de trådlösa hörlurarnas laddningsfodral. Borsten kommer även åt ljudhålet, och detsamma är sant för mikrofoner och mobiltelefoner. Smuts i hörlursnätet kan göra att man hör väldigt dåligt men med rengöringskitet är det lätt att hålla allting skinande rent och med fritt blås!

Passar till de flesta prylar. 3-i-1 Rengöringspenna/borste/flocksvamp. Hantera metallspetsen varsamt när du rengör vid extra ömtåliga ställen.

Färg: Vit

Effektiv rengöring
Passar till flera prylar
Lätt att använda

I lager

Multi Rengörings Kit För Airpods, Tangentbord, Telefon
Multi Rengörings Kit För Airpods, Tangentbord, Telefon

49kr

Lägsta pris 30 dagar 49kr.

Fri frakt över 100kr
1-3 dagar leverans
100 dagars öppet köp
✅ 9kr frakt

4,4 av 5 i Betyg från våra kunder

Säkra betalningar med SVEA